Liga 1

Scandal la derby-ul de pe Arena Națională » Bergodi a dat cu pumnul în ușă după ce a fost înjurat și scuipat de fanii dinamoviști

Cristiano Bergodi

Articol de Alexandru Stanciu  —  duminică, 28 ianuarie 2024

Cristiano Bergodi (59 de ani) a fost extrem de nervos după victoria echipei sale, Rapid, în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1.

Antrenorul italian i-a acuzat pe fanii lui Dinamo că l-au înjurat și scuipat pe tot parcursul meciului.

Cristiano Bergodi, după conflictul cu suporterii dinamoviști: „Am fost nervos”

„Am fost nervos la final pentru că un suporter m-a scuipat şi m-a înjurat în limba italiană, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta”, a declarat Cristiano Bergodi după meciul cu Dinamo, potrivit orangesport.ro.

+98 Foto
Dinamo - Rapid, etapa 23 din Superliga (foto: Raed Krishan/GSP)

Aceeași sursă susține că antrenorul Rapidului a lovit cu pumnul ușa în drum spre vestiar după ce a fost provocat de fanii rivalei Dinamo.

Cristiano Bergodi: „Am jucat cu teamă”

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a recunoscut că un egal ar fi fost mai corect în derby-ul de pe Arena Națională. Bergodi a remarcat și prestația adversarului Hakim Abdallah, autorul golului dinamovist.

Am jucat cu frică, cu teamă. Nu știu de ce. Ne-a părut foarte rău că suporterii n-au fost aici. A pierdut fotbalul românesc. Un derby trebuie să fie cu entuziasm, cu ambele peluze.

Acum ne ducem în Giulești și ne bucurăm cu ei. Avem nevoie de cursivitate în joc, încă nu avem relațiile de joc. Trebuie să integrăm și jucătorii noi.

Nu e ușor așa. Sunt jucători de calitate, care pot face diferența. Ne trebuie timp și răbdare. Noi am trăit periculos ultimele două meciuri. Astăzi o remiză era rezultatul mai corect. Dar am arătat caracter.

A fost o execuție bună la gol din partea lui Abdallah, mi-a plăcut mult ca atacant. Ne-a pus probleme. Știam că va fi o echipă care va juca defensiv. Politic e o extremă care joacă foarte bine, Gregorio foarte bun, Abdallah e bun, bun! A fost greu astăzi”, a declarat Cristiano Bergodi după victoria cu Dinamo.

VIDEO. Jucătorii Rapidului s-au dus în Giulești pentru a sărbători alături de fani victoria împotriva lui Dinamo

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.