Liga 1

Albion Rrahmani, declarații din Giulești după victoria din derby-ul cu Dinamo: „Toată lumea mă iubește aici, sper ca la finalul sezonului să sărbătorim împreună câștigarea titlului”

Albion Rrahmani

Articol de Marius Mărgărit, Valentin David (video), Alexandru Stanciu  —  Sunday, 28 January 2024

Albion Rrahmani (23 de ani) a comentat victoria din derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, chiar de pe Giulești, unde rapidiștii au mers să sărbătorească succesul alături de cei peste 3.000 de suporteri.

Kosovarul a fost titular pentru a doua oară consecutiv și a bifat 85 de minute în derby-ul de pe Arena Națională.

VIDEO. Albion Rrahmani: „Toată lumea mă iubește aici, sper ca la finalul sezonului să sărbătorim împreună câștigarea titlului”

>

„E o victorie specială, în derby, sunt trei puncte câștigate, e al doilea derby câștigat cu ei, e foarte bine pentru noi. Vom juca și săptămâna viitoare și vom fi pregătiți.

+43 Foto
Imagini din Giulești, Dinamo - Rapid, etapa 23 din Superliga (foto: Marius Mărgărit/GSP)

Nu am mai văzut o asemenea atmosferă până acum. Îi plac pe suporteri foarte mult, ne susțin în fiecare moment. Jucăm pentru ei, acum se bucură cu noi și sper ca la finalul sezonului să sărbătorim împreună câștigarea titlului.

Toată lumea mă iubește aici, mă susține, deci mă simt bine, mă simt ca acasă. Îmi place foarte mult. I-am așteptat pe suporteri pe Arena Națională, dar au venit aici. După meci, am stabilit să venim direct la ei, nici nu ne-am schimbat, a fost emoționant și am așteptat să sărbătorim alături de ei. Au cântat tot meciul, am văzut pe telefon.

A fost un meci greu, dar nu au dominat jocul. Au avut ocazii mai bune, dar nu au dominat. Important e că noi am câștigat”, a declarat Albion Rrahmani după victoria din derby-ul cu Dinamo.

Cristiano Bergodi: „Am jucat cu teamă”

Am jucat cu frică, cu teamă. Nu știu de ce. Ne-a părut foarte rău că suporterii n-au fost aici. A pierdut fotbalul românesc. Un derby trebuie să fie cu entuziasm, cu ambele peluze.

Acum ne ducem în Giulești și ne bucurăm cu ei. Avem nevoie de cursivitate în joc, încă nu avem relațiile de joc. Trebuie să integrăm și jucătorii noi.

Nu e ușor așa. Sunt jucători de calitate, care pot face diferența. Ne trebuie timp și răbdare. Noi am trăit periculos ultimele două meciuri. Astăzi o remiză era rezultatul mai corect. Dar am arătat caracter”, a declarat Cristiano Bergodi, după victoria din derby.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.