Liga 1

Îl recunoști? Fostul patron al Rapidului a sărbătorit în Giulești victoria cu Dinamo: „Vreau să îi mulțumesc domnului Șucu”

+19 Foto
Nicolae Cristescu

Articol de Marius Mărgărit, Adrian Duţă, Valentin David (video)  —  duminică, 28 ianuarie 2024

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, a fost în Giulești și a urmărit meciul cu Dinamo, scor 2-1.

Partida s-a jucat pe Arena Națională, cu Dinamo gazdă, însă din cauza unui conflict între galeriile celor două echipe, suporterii Rapidului s-au dus în Giulești să urmărească meciul pe tabela de marcaj. A fost spectacol pe stadionul Rapidului, iar la acesta a asistat și Cristescu.

+19 Foto
Nicolae Cristescu

În anul 2013, Nicolae Cristescu a preluat clubul de fotbal Rapid de la George Copos, însă la scurt timp după clubul a intrat în faliment. Nu la fel s-a întâmplat și cu antreprenorul, care și-a continuat afacerile și, uneori, a mai revenit în tribune, unde a urmărit meciurile Rapidului.

VIDEO. Nicolae Cristescu: „Îi mulțumesc domnului Șucu pentru ce face la Rapid”

>

„Vreau să îi mulțumesc domnului Șucu pentru ce a făcut pentru Rapid, a investit extrem de mult. Sper să iasă bine. Probabil o să se vadă altfel echipa în viitoarele meciuri, chiar avem șanse la campionat, nu exagerez cu nimic. 

E o victorie așteptată, dar grea, și Dinamo a jucat neașteptat de bine. A fost ceva unic în fotbalul românesc, băieții au simțit că sunt sprijiniți. Galeria Rapidului a demonstrat că e unică în România, e un lucru de învățat ce a făcut Rapid. 

E și vorba aceea, „Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești”, a declarat Nicolae Cristescu, în Giulești.

VIDEO. Ce a declarat Dan Șucu, după Dinamo - Rapid

>

„N-a fost cel mai bun meci al nostru. Putem să jucăm mult mai bine decât astăzi, dar rezultatul este excepțional. Am avut o grămadă de emoții. Cum să nu ai la un astfel de joc? Băieții au avut mare nevoie de fani. S-a simțit că nu au fost alături de noi. Sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta și să nu mai avem probleme”, a spus Dan Șucu la plecarea de la Arena Națională.

Întrebat ce înseamnă actuala poziție din clasament, imediat sub FCSB, Șucu nu s-a entuziasmat: „Locul 2 e primul care pierde, nu?”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.