Liga 1

Imaginile nemaiîntâlnite în Europa » Spectacolul făcut de fanii Rapidului pe Giulești, filmat din dronă

Articol de Alexandru Stanciu  —  Sunday, 28 January 2024

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa #23. Victoria a fost sărbătorită pe Arena Națională, dar și în Giulești, unde s-au strâns peste 3.500 de suporteri.

După ce nu au ajuns la un consens cu cei de la Dinamo în privința biletelor și a sectoarelor în care ar fi fost repartizați, suporterii Rapidului au fost anunțați de conducerea clubului că sunt așteptați începând cu ora 19:00 pe stadionul din Giulești. Meciul a început la ora 20:00 și a putut fi urmărit pe tabelele de marcaj ale arenei. Intrarea în stadion a fost liberă.

VIDEO. Imagini spectaculoase din Giulești

>

Peste 3.500 de suporteri rapidiști au urmărit derby-ul cu Dinamo din Giulești. La pauza meciului au pregătit un moment special. Elevii lui Cristiano Bergodi au putut auzi încurajările în vestiar.

Elevii lui Cristiano Bergodi s-au grăbit să ajungă în Grant, unde miile de fani îi așteptau să petreacă împreună după succesul cu Dinamo. Pe acordurile imnului Rapidului, fotbaliștii alb-vișinii au pășit pe teren pentru „repriza” a treia, una de sărbătoare în toată regula.

Însuflețiți de atmosfera din Grant, Săpunaru și compania au mers în fața peluzei și au cântat alături de fani. „Ole, ole, mulțumim, Rapidule”, apoi au urmat alte cântece celebre în Giulești. S-au aprins torțe, fumigene, iar unii dintre jucători și-au scos telefoanele și au filmat spectacolul oferit de suporteri. N-au lipsit jignirile la adresa rivalilor dinamoviști.

Căpitanul Săpunaru și-a amintit de vremurile în care susținea echipa din tribună, a luat o torță și a agitat-o cântând.

După aproximativ 30 de minute în care s-au bucurat alături de fani pe Giulești pentru succesul din derby-ul cu Dinamo, suporterii i-au lăsat pe jucători să plece acasă. Au părăsit gazonul în aplauze și cântând „Săriți cu toții și strigați tare să moară câinii din Ștefan cel Mare”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.