Liga 1

Gigi Becali, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme”

Gigi Becali

Articol de Alexandru Stanciu  —  duminică, 28 ianuarie 2024

Liderul Superligii, FCSB, va întâlni în această seară Universitatea Craiova în etapa #23. Meciul începe la ora 20:00 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

Finanțatorul lui FCSB, Gigi Becali (65 de ani), este convins că echipa sa va câștiga titlul în Superligă în acest sezon.

Gigi Becali: „Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme”

Vreau să văd cu Craiova, cu Craiova e relevant. Dacă joci cu Craiova și nu depășește mijlocul terenului, cum nu depășesc nici celelalte echipe, atunci e bine.

Dacă vrei Liga Campionilor trebuie să nu depășească nici Craiova. Trebuie să o ții numai acolo, atunci înseamnă că ai valoare. Până atunci, mai vedem.

Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme. Acum nu ne culcăm pe o ureche. Sunt șapte puncte de Craiova la înjumătățire, nu mai ai cum. Dar vreau să văd valoarea echipei, vreau cu Craiova să jucăm așa”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Sorin Cârțu a prefațat derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB: „Aș vrea să câștigăm, dar e greu”

Legenda Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, 68 de ani, și-a spus opinia înaintea duelului de pe „Ion Oblemenco”: „Nu ma pricep la pronosticuri. Aș vrea să câștigăm, dar e greu. De fapt, toate meciurile din toate timpurile au fost grele și speciale între noi și ei, indiferent că s-au numit Steaua sau FCSB.

Aștept altceva de la echipa Craiovei decât a jucat cu Petrolul, cu Iașiul, cu Farul. Cu echipa lui Hagi puteam câștiga. Am avut ocazii destule, am avut momente, dar le-am ratat. Am interpretat prost multe faze.

Să te expui cu fundașii centrali, cu linia destul de sus, a fost sinucidere curată... Îl ai pe Munteanu, adversar, la Farul, și te expui în fața lui cu fundași lenți?! Maldonado și Silva sunt unul mai lent ca altul. A fost o partitură interpretată greșit. Ce trebuie să jucăm duminică pentru a avea șanse la victorie? Să jucăm ceva diferit față de meciul cu Farul. Vreau o Craiovă conectată la importanța meciului”.

VIDEO. Match Preview Universitatea Craiova - FCSB

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.