Liga 1

Sergiu Buș îi dă o nouă lovitură lui Dinamo! Poli Iași o bate pe U Cluj și se îndepărtează de ultimele două locuri » Clasamentul ACUM

+14 Foto
Pol Iași și Universitatea Cluj se întâlnesc în etapa #23 din Superliga. Meciul a început la ora 17:00, e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Orange Sport 1, Prima Sport 2 și Digisport 1.

Articol de David Marinescu  —  Sunday, 28 January 2024

Poli Iași a învins-o pe Universitatea Cluj, scor 1-0, în etapa etapa #23 din Superliga. Sergiu Buș a marcat golul, o nouă veste proastă pentru Dinamo. 

Desfășurarea meciului dintre Poli și U Cluj a fost sub semnul întrebării. A nins tare la Iași, dar organizatorii au depus eforturi și au făcut ca arena să arate impecabil la start.

În minutul 17, Rachid Bouhenna a înscris pentru gazde, după o fază fixă. Asistentul a ridicat fanionul, iar faza a fost analizată două minute în camera VAR. Adrian Cojocaru, responsabilul cu arbitrajul video, a decis anularea reușitei pentru ofsaid.

Poli Iași se îndepărtează de Dinamo în Superligă

Meciul n-a avut cel mai bun ritm, ocaziile cu adevărat importante au lipsit. Partea secundă a avut o intensitate mai ridicată, multe intrări tari și 5 cartonașe galbene arătate de „central”.

Introdus la intrarea în ultimul sfert de oră, Sergiu Buș a dat lovitura. Atacantul în vârstă de 31 de ani a înscris cu un șut bine plasat, din afara careului, și o îndepărtează pe Poli de zona locurilor direct retrogradabile. Ieșenii au 10 puncte avans față de Dinamo.

NOTE GSP, după Poli Iași - U Cluj 1-0

  • Poli Iași: Ionuț Ailenei (7) - Tudor Todoroski (6), Rachid Bouhenna (7), Nicolas Samyoa (7), Rareș Ispas (6) - Hamza Saghiri (6) (90+2' Fl. Ilie), Julian Marchioni (7), Carlos Jatoba (6) - Luca Mihai (5) (67' A. Gheorghiță 7), Adam Harrison 5 (77' Sg. Bus), Robert Ion (5) (46' Bettaieb 6) 
    Antrenor: Leo Grozavu (7) 
     
  • U Cluj: Plamen Iliev (5) - Alexandru Chipciu (cpt) (7), Thalisson da Silva (6), Lucas Masoero (6), Roger Rodrigues (6) - Ovidiu Bic (6) (88' Fl. Ilie), Kevin Doukoure (5) (70' G. Simion 5) - Valentin Gheorghe (5) (69 ' Vătăjelu 4), Dan Nistor (6), Robert Silaghi (5) (79' Pănoiu) - Daniel Popa (4) 
    Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău (6) 
     
  • Arbitru: Cătălin Busi (7) / Asistenți: Ovidiu Artene (7) și Marius Marchidanu (8)

Clasamentul Superligii, actualizat:

FINAL. Poli Iași - Universitatea Cluj 1-0

VAR în minutul 17

În minutul 17, Rachid Bouhenna a înscris după o fază fixă. Asistentul a ridicat fanionul, iar faza a fost analizată două minute în camera VAR. Adrian Cojocaru, responsabilul cu arbitrajul video, a decis anularea reușitei pentru ofsaid.

Pol Iași - Universitatea Cluj, echipele de start:

POLI IAȘI: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion
Rezerve: Niga, Katanec, Buș, Martac, Hrib, Ștefanovici, Ilie, Gheorghiță, Mota, Bettaieb
Antrenor: Leo Grozavu

U Cluj: Plamen Iliev - Alexandru Chipciu (cp), Thalisson da Silva, Lucas Masoero, Roger Rodrigues - Ovidiu Bic, Kevin Doukoure - Valentin Gheorghe, Dan Nistor, Robert Silaghi - Daniel Popa
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: Municipal
Arbitru: Busi Cătălin (Râmnicu Vâlcea). Asistenți: Artene Ovidiu (Vaslui), Marchidanu Marius (Brăila). Arbitru VAR: Cojocaru Adrian (Galaţi). Asistent VAR: Slabu Stelian (Braşov)

Gazonul arată impecabil la startul meciului Poli Iași - U Cluj

A nins ca în povești la Iași!

Organizatorii meciului dintre Poli Iași și Universitatea Cluj, de astăzi, de la ora 17:00, au intrat în alertă pentru ca jocul să se desfășoare în condiții cât mai bune.

Cum exista o prognoză meteorologică de vreme rea în Moldova, gazonul a fost protejat cu o folie specială. Iar instalația de încălzire a terenului a fost pornită de către gazde.

Oficialii ieșeni au anunțat că „avem toată încrederea că terenul va fi bun la ora jocului”. Iar muncitorii și-au făcut apariția la stadion încă de la ora 10:00 pentru a îndepărta zăpadă de pe folia de protecție, de pe teren, dar și din tribune.

Gazdele meciului de astăzi au anunțat că dimineață pe teren era „un strat de circa 8 cm de zăpadă”.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.