Liga 1

Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 28 ianuarie 2024

Cristian Gogescu (18 ani), mijlocașul de la FCSB, a fost împrumutat la Concordia Chiajna, în Liga 2.

Mijlocașul defensiv a debutat pentru noua echipă în meciul amical cu CSM Alexandria, scor 5-1, după cum anunță clubul pe pagina oficială de Facebook. 

Pentru Gogescu era aproape imposibil să joace la FCSB, rivalii lui pe post fiind Adrian Șut și Mihai Lixandru. El a bifat doar un meci în acest sezon pentru roș-albaștri, 0-0 în Cupa României cu Bihor Oradea. Mijlocașul central va reveni la FCSB la finalul sezonului.

MM Stoica, în vară: „Gogescu va fi titular în Liga 1”

Gogescu nu a fost în cantonamentul de iarnă cu FCSB, din Antalya, însă a fost la cel din vară, din Olanda. Atunci, mijlocașul defensiv l-a impresionat pe MM Stoica, președintele consiliului de administrație al roș-albaștrilor, care îl anunța drept un titular al echipei în viitor.

„Cred că Gogescu va fi titular în Liga 1. Pur și simplu ne-a dat peste cap pe toți, inclusiv seniorii au spus: «De unde a putut să apară?». E atât de bun.

Am avut o surpriză foarte plăcută cu Gogescu, el a fost folosit și cu Anderlecht, și cu PAOK. Foarte bun, foarte, foarte serios. Gogescu arată foarte, foarte bine. O să vedem ce facem cu el. 2005 e anul lui, e un an care se caută mult pentru cluburile din Liga 2” declara MM Stoica î vară, la Orange Sport.

George Gogescu / Sursă foto: fcsb.ro

Și Andrea Compagno poate pleca de la FCSB

„Andrea Compagno nu a fost cu noi la ultimele două antrenamente. Am fost informat că are oferte. Încă nu este concret, nu a semnat, dar mâine nu va fi alături de noi. Nu știu ce se va întâmpla. Să vedem. Sunt foarte mulțumit de echipa pe care o am. 

Conducerea decide transferurile, cine vine, cine pleacă. Orice jucător de calitate care pleacă este o pierdere” a spus Elias Charalambous, la conferința de presa de dinaintea meciului cu CSU Craiova.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.