Campionate

Fotbalistul Barcelonei, victima hoților pentru a doua oară în mai puțin de un an

Jules Kounde (25 de ani), fundașul central de la Barcelona, a fost victima unui jaf, în timp ce fotbalistul încă se afla pe stadionul Olimpic Lluis Companys, după înfrângerea cu Villarreal, scor 3-5. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 28 ianuarie 2024

Jules Kounde (25 de ani), fundașul central de la Barcelona, a fost victima unui jaf, în timp ce fotbalistul încă se afla pe stadionul Olimpic Lluis Companys, după înfrângerea cu Villarreal, scor 3-5.

Hoții au intrat în casa fotbalistului din Barcelona pe 27 septembrie, în jurul orei 21:30, în timp ce meciul în care francezul a fost integralist tocmai se terminase. Din fericire, nimeni nu se află în imobil în acel moment, anunță Marca.

Poliția spaniolă investighează cazul, încă nu există detalii în legătură cu pagubele materiale.

Nu este prima dată când casa fotbalistului este spartă de hoți. S-a mai întâmplat în luna aprilie, în timpul unui meci cu Betis, disputat pe Camp Nou.

Xavi și-a anunțat plecarea de la Barcelona

Xavi, tot mai contestat în Spania, a luat o decizie radicală. Speră ca plecarea lui să readucă echipa pe linia câștigătoare. 

În urmă cu 3 zile, catalanii au părăsit și Cupa Regelui Spaniei, eliminați de Athletic Bilbao. Singurul obiectiv rămas în actuala stagiune este Liga Campionilor.

Am luat decizia în urmă cu câteva zile. Cred că e momentul oportun. Ca suporter al clubului, asta simt. Am gândit ca un suporter! Cred că e o decizie de bun-simț. Am pus clubul deasupra mea. Sper ca asta să detensioneze situația. Eu mă simt responsabil pentru tot. Am făcut o treabă bună până acum, dar se termină la 30 iunie. Îi mulțumesc domnului președinte pentru încrederea acordată. Este cel mai bun, trebuie să îi acordăm încredere. Ne-am întâlnit, am avut o discuție firească. E timpul pentru o schimbare! M-am gândit la toți cei din club. Nimeni nu merită să fie în situația asta. M-am gândit la soția mea, la fratele meu, la staff. Nu vreau să fiu o problemă pentru Barcelona. E ultimul lucru pe care mi l-aș dori! Soluția este să mă opresc 
- Xavi Hernandez

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.