Liga 1

Ivaylo Petev așteaptă decizia lui Rotaru: „Plec și mâine!”

+34 Foto
FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor 3-0, în derby-ul rundei cu numărul 23 din Superligă. Ivaylo Petev, antrenorul oltenilor, a dat pe arbitraj și pe erorile din defensivă.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 28 ianuarie 2024

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor 3-0, în derby-ul rundei cu numărul 23 din Superligă. Ivaylo Petev, antrenorul oltenilor, a dat vina pe arbitraj și pe erorile din defensivă. 

Întrebat dacă se teme pentru postul lui, Ivaylo Petev a fost tranșant: „Nu mă tem. Nu e o problemă. Dacă problema e la mine, mâine plec”. 

Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova - FCSB 0-3: „N-a fost rău!”

„Sunt mulțumit de modul în care jucătorii noștri s-au dăruit. Nu pot să zic că n-au luptat. Arbitrul a făcut cadou un gol, iar noi încă două. În prima repriză am avut o situație clară, dar n-am reușit să marcăm. Am încasat goluri în cele mai rele momente posibile.

Normal că trebuie să discutăm și despre arbitraj, nu e prima dată când se întâmplă asta. A fost foarte greu să revenim după 0-2. Am încercat. Rezultatul e cam dur față de realitatea din teren

Nu a fost rău cum am început, am avut stabilitate. Cartonașul galben primit de Badelj și faptul că n-a jucat foarte mult ne-au făcut să schimbăm”, a spus Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, la Orange Sport. 

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Universitatea Craiova - FCSB 

+34 Foto
Universitatea Craiova - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

VIDEO. Alex Băluță, ca Donnarumma! Fanii olteni au aruncat cu bancnote în fostul jucător al Universității

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.