Liga 1

Mihai Rotaru a mers în vestiar, imediat după eșecul cu FCSB, apoi a făcut anunțul: „Din acest moment, doar asta mă interesează”

+34 Foto
FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor 3-0, în derby-ul rundei cu numărul 23 din Superligă. Mihai Rotaru, finanțatorul grupării oltene, nu se teme în privința calificării în play-off.

Articol de Eduard Apostol, Raed Krishan (foto), Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 28 ianuarie 2024

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor 3-0, în derby-ul rundei cu numărul 23 din Superligă. Mihai Rotaru, finanțatorul grupării oltene, a anunțat că echipa lui și-a luat adio de la titlu.

Universitatea Craiova mai are doar două puncte avans față de Hermannstadt, prima echipă aflată sub linia play-off-ului. Mihai Rotaru merge pe mâna antrenorului Ivaylo Petev și vrea locul secund în Superligă.

Mihai Rotaru a mers la vestiare, după Universitatea Craiova - FCSB 

„Eu consider că nu au fost mai buni decât noi în seara asta. În niciun campionat din Europa nu se dicta penalty-ul. Mă uit și eu la Premier League, la Serie A.

Dar să nu ne ascundem, n-am făcut cel mai bun meci. Am intrat cu atitudine, cu răutate. Au fost două greșeli pe care le-am tot făcut. Așa s-a scris istoria în fiecare meci. Nu ne facem griji pentru play-off. Suntem o echipă valoroasă, chiar am arătat atitudine. Nu ne-a ieșit, n-am bătut. Jucătorii Universității Craiova au pus osul astăzi!

Îi felicităm pe cei de la FCSB! Sperăm să îi prindem în play-off și să îi batem noi de două ori. Cred că Universitatea Craiova va arăta altfel. Trebuie să ne regăsim ritmul! 

Am fost în vestiar și le-am spus că nu vreau să suferim, să stăm cu capul jos. Au câteva zile libere, apoi să își revină, să se pregătească și să câștige meciurile”, a spus Mihai Rotaru, la „Digi Sport Special”. 

Mihai Rotaru nu se mai gândește la titlu: „Sunt 5 puncte până la Rapid și CFR Cluj. Asta mă interesează. Când a venit Ivaylo, m-a întrebat ce șanse avem la campionat. I-am spus că sunt 30%. Din păcate, au scăzut. Cupa și podiumul erau obiectivul nostru. Ivaylo e într-un campionat nou și trebuie să avem răbdare”.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Universitatea Craiova - FCSB 

+34 Foto
Universitatea Craiova - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

VIDEO. Alex Băluță, ca Donnarumma! Fanii olteni au aruncat cu bancnote în fostul jucător al Universității

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.