Liga 1

Rotaru a intrat și l-a certat în direct: „De atunci nu-mi place de el” + „Alianță” nebănuită cu Mititelu: „4 puncte în minus!”

+34 Foto
FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor e-0, în derby-ul rundei cu numărul 23 din Superligă. Mihai Rotaru, finanțatorul grupării oltene, acuză arbitrajul și crede că Farul a fost avantajată în anul 2024.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 28 ianuarie 2024

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor 3-0, în derby-ul rundei cu numărul 23 din Superligă. Mihai Rotaru, finanțatorul grupării oltene, acuză arbitrajul și crede că Farul a fost avantajată în anul 2024. 

În primele două meciuri din 2024, Farul a învins ambele formații din Craiova (2-1 pe CSU, 1-0 pe FCU). De fiecare dată, adversarele „Regelui” ar fi trebuit să primească câte o lovitură de la 11 metri. 

Rotaru a fost nemulțumit și de arbitrajul din meciul cu FCSB, considerând că penalty-ul din prelungirile primei reprize n-ar fi trebuit dictat. 

Mihai Rotaru: „Farul ar fi trebuit să aibă 4 puncte mai puțin!”

„Dacă am fi primit penalty-ul la Mitriță, în meciul cu Farul, iar echipa domnului Mititelu ar fi primit și ea penalty runda asta, tot cu Farul, noi am fi urcat o poziție. Am fi fost peste Farul, ar fi trebuit să aibă 4 puncte în minus!”, a acuzat Rotaru, la „Digi Sport Special”. 

Și Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, a acuzat în termeni duri arbitrajul din meciul cu Farul.

Rotaru s-a luat de Marius Avram, nemulțumit că fostul arbitru a validat penalty-ul dictat în Craiova - FCSB

Marius Avram, expertul Digi Sport în arbitraj, a opinat că penalty-ul dictat de Bîrsan în Universitatea Craiova - FCSB a fost corect. Mihai Rotaru l-a contrazis. A lăudat modul în care Avram explică fazele, dar a explicat și de ce nu pot deveni prieteni. 

Mie de domnul Avram nu îmi place de la meciul Iași - Voluntari, din Cupă, de acum mulți ani, când ați avut o atitudine foarte tendențioasă. Și de la un meci al celor de la FCSB, din trecut, când ați avut o atitudine pro FCSB pe față. 

Consider că este fostul arbitru care argumentează cel mai bine și are sens ce spune. Este fundamentat ce a spus și în legătură cu penalty-ul din această seară. Doar că eu consider că nu a fost o mișcare a mâinii către minge, ci a întregului corp.
- Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Universitatea Craiova - FCSB 

+34 Foto
Universitatea Craiova - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

VIDEO. Alex Băluță, ca Donnarumma! Fanii olteni au aruncat cu bancnote în fostul jucător al Universității

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.