Stranieri

Răzvan Lucescu a câștigat derby-ul și e lider în Grecia, dar a „tunat” în conferință: „O rușine pentru fotbal!”

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o pe Panathinaikos, scor 2-1, în derby-ul rundei cu numărul 20 din prima ligă a Greciei.

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 29 January 2024

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a învins-o pe Panathinaikos, scor 2-1, în derby-ul rundei cu numărul 20 din prima ligă a Greciei.

Formația lui Lucescu Jr. continuă sezonul remarcabil. PAOK este calificată în primăvara Conference League, în sferturile Cupei Greciei, iar în campionat e prima, cu două puncte avans.

Răzvan Lucescu, încă o victorie mare în Grecia

Duminică, într-un meci disputat fără spectatori, formația din Salonic a trecut de una dintre rivalele la titlu, Panathinaikos.

Ambele goluri au venit pe același traseu. Taison a pasat, iar bulgarul Kiril Despodov a marcat o „dublă”.

Răzvan Lucescu nu s-a putut bucura liniștit. A acuzat arbitrajul norvegianului Rohit Saggi. PAOK a emis și o plângere oficială. 

După fluierul final, Lucescu a avut și un schimb de replici cu Fatih Terim, antrenorul lui Panathinaikos.

Răzvan Lucescu: „O rușine pentru fotbal!”

„Am făcut un meci perfect din punct de vedere tactic. Am controlat ostilitățile, jucătorii au dat tot ce au avut. Ne-am creat ocazii și am meritat victoria. 

Dar ce am văzut astăzi a fost o rușine pentru fotbal. Arbitrul a tras clar cu o echipă. Le-a dat un penalty inexistent, i-a iertat de un cartonaș roșu. Toate faulturile lor au fost acordate mult prea ușor. Mi se pare incredibil că a venit din altă țară și poate să fluiere așa, să aibă o astfel de atitudine. 

Nu îmi dau seama cum arbitrii ajung să facă așa ceva. Distrug echilibrul campionatului”, a răbufnit Lucescu, într-o conferință de presă, potrivit Sportal.gr.

PAOK e prima în prima ligă a Greciei. Are 47 de puncte, două avans față de urmăritoarea AEK Atena. Runda viitoare, pe 4 februarie, Răzvan Lucescu și elevii lui se deplasează pe terenul lui Atromitos.

VIDEO. Răzvan Lucescu a câștigat titlul de „Antrenorul lunii decembrie”! Declarații pentru GSP: „Se simte și o motivație și o responsabilitate de a continua așa”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.