Liga 1

Fostul antrenor de la CSU Craiova, surprins de deciziile din meciul cu FCSB: „Nu am înțeles asta”

+34 Foto
Universitatea Craiova - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 29 ianuarie 2024

Emil Săndoi, fost antrenor la Universitatea Craiova, a analizat la GSP LIVE prestația oltenilor din meciul cu FCSB, 0-3.

La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, tehnicianul a declarat că FCSB a câștigat meciul pe merit și a remarcat o greșeală în echipa de oltenilor: faptul că Petev a început meciul fără un vârf veritabil.

VIDEO Concluziile lui Emil Săndoi: „FCSB a meritat victoria! Nu am înțeles de ce Craiova a jucat fără vârf”

>

„FCSB a meritat victoria. Poate dacă Mitriță marca, jocul era altfel. Dar FCSB a fost mai bună și a câștigat meritat.

Eu m-am uitat pe echipa de start a Craiovei... Zajkov nu a jucat de o perioadă mare, Maldonado e la al doilea joc, Soiri la fel. Unii vin după accidentări, alții nu cunosc caracteristicile campionatului nostru și nici calitățile jucătorilor pe care îi întâlnesc.

Baiaram nu e în formă, Cîmpanu abia s-a întors și nu a făcut pregătirea cu echipa. A fost vorba și de o lipsă de omogenitate în cazul Craiovei. Eu nu spun că jucătorii aduși sunt de valoarea sau nu, dar parcă au fost puțini expuși în meciurile asta.

Și a fost o surpriză ce atac a avut Craiova. Asta corelată cu lipsa de omogenitate. Craiova nu a mai jucat în sistemul ăsta, cu trei fundași centrali. Poate a fost o lipsă de inspirație din partea tuturor”, a declarat Emil Săndoi la GSP LIVE.

Sunt mulțumit de modul în care jucătorii noștri s-au dăruit. Nu pot să zic că n-au luptat.  Nu a fost rău cum am început, am avut stabilitate. Cartonașul galben primit de Badelj și faptul că n-a jucat foarte mult ne-au făcut să schimbăm.

Arbitrul a făcut cadou un gol, iar noi încă două. În prima repriză am avut o situație clară, dar n-am reușit să marcăm. Am încasat goluri în cele mai rele momente posibile. Normal că trebuie să discutăm și despre arbitraj, nu e prima dată când se întâmplă asta. A fost foarte greu să revenim după 0-2. Am încercat. Rezultatul e cam dur față de realitatea din teren.

- Ivaylo Petev, antrenor CSU Craiova

FOTO. Cele mai tari imagini din CSU Craiova – FCSB 

+34 Foto
Universitatea Craiova - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.