Stranieri

Scandal uriaș la derby-ul dintre PAOK și Panathinaikos » Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu: „Nenorocitul dracului”

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 29 ianuarie 2024

Un scandal imens s-a iscat la derby-ul dintre PAOK Salonic și Panathinaikos după golul de 2-1 al gazdelor. Fatih Terim, antrenorul oaspeților, a fost surprins de camere în timp ce-l jignea pe Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu a acuzat arbitrajul norvegianului Rohit Saggi, iar PAOK a emis și o plângere oficială.

VIDEO. Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu în timpul meciului: „Nenorocitul dracului”

>

Duminică, într-un meci disputat fără spectatori, formația din Salonic a trecut de una dintre rivalele la titlu, Panathinaikos. Ambele goluri au venit pe același traseu. Taison a pasat, iar bulgarul Kiril Despodov a marcat o „dublă”.

După golul de 2-1 s-a iscat un adevărat scandal între cele două echipe. Fatih Terim a fost surprins jignindu-l pe Răzvan Lucescu, iar membrii celor două staff-uri au fost despărțiți cu greu, după intervenția forțelor de ordine.

Răzvan Lucescu: „O rușine pentru fotbal!”

„Am făcut un meci perfect din punct de vedere tactic. Am controlat ostilitățile, jucătorii au dat tot ce au avut. Ne-am creat ocazii și am meritat victoria.

Dar ce am văzut astăzi a fost o rușine pentru fotbal. Arbitrul a tras clar cu o echipă. Le-a dat un penalty inexistent, i-a iertat de un cartonaș roșu. Toate faulturile lor au fost acordate mult prea ușor. Mi se pare incredibil că a venit din altă țară și poate să fluiere așa, să aibă o astfel de atitudine.

Nu îmi dau seama cum arbitrii ajung să facă așa ceva. Distrug echilibrul campionatului”, a răbufnit Lucescu, într-o conferință de presă, potrivit Sportal.gr.

Formația lui Lucescu Jr. continuă sezonul remarcabil. PAOK este calificată în primăvara Conference League, în sferturile Cupei Greciei, iar în campionat e prima, cu două puncte avans.

PAOK are 47 de puncte, două avans față de urmăritoarea AEK Atena. Runda viitoare, pe 4 februarie, Răzvan Lucescu și elevii lui se deplasează pe terenul lui Atromitos.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.