Liga 1

Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

Gigi Becali

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 29 ianuarie 2024

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că un alt jucător de la FCSB nu va mai prinde loc de titular.

Deși a marcat două goluri în ultimele două meciuri, David Miculescu (22 de ani) l-a supărat pe Gigi Becali, care a anunțat că tânărul atacant nu va mai prinde primul „11” la FCSB.

Gigi Becali, critic la adresa lui David Miculescu: „L-a costat aia, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

A intrat David Miculescu și a pierdut o minge în tușă. L-a costat, nu mai joacă titular acum. La mine poți să pasezi greșit, dar cum face Olaru, să pasezi repede. 

Dacă stai și ți-o fură adversarul, atunci eu gata…. La mine trebuie să ai viteză de joc. Dacă joci în viteză îmi ești prieten. Dar dacă vine baba cu colacii… îi și mănâncă. Poți să dai pasă la adversar, dar joacă în viteză! Dacă stai cu mingea la picior, să te întorci, nu merge așa. Cum făcea și Compagno”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO. Gigi Becali, despre situația lui Compagno: „Să plece unde-o vrea"

>

De Compagno nu știu. Am avut trei oferte. Una de 300.000 de euro, una de 150.000 și una de 250.000 de euro. Să plece unde vrea. Le-am acceptat pe toate trei. Să o aleagă pe care vrea. Dacă el nu a vrut să meargă cu echipa, îți dai seama că are de gând să plece.

Nu are rost să mai vorbim de el. La revedere! Știi care e treaba? La mine poți să pasezi greșit, dar trebuie să pasezi repede. Vreau viteză. Dacă stai și dormi cu mingea la picior și ți-o fură adversarul, gata! Dacă joci în viteză, cu mine ești prieten. Dacă dormi pe teren până vine baba cu colaci, gata! Nu mai merge așa! Dacă vine baba, bagă colacii la cuptor și îi mănâncă până vii tu și pasezi... Dacă stai cu mingea la picior, cum face Compagno, că «Stai să mă întorc», nu e bine. Gata!”, a spus Gigi Becali.

+34 Foto
Universitatea Craiova - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.