Liga 1

Panduru a răbufnit după CFR Cluj - Voluntari: „De necrezut, de neconceput”

+29 Foto
Basarab Panduru, la OrangeSport

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 29 ianuarie 2024

CFR Cluj - FC Voluntari 4-1. Basarab Panduru a comentat golul doi marcat de ardeleni, semnat de Otele, după gafa lui Nicolae Carnat.

Carnat, extrema de la Voluntari, a greșit o aruncare de la margine în preajma propriului careu. A aruncat mingea în fața porții lui Fernandez, Bîrligea a ciupit-o, iar aceasta a ajuns la Otele, care a trimis în plasă.

Basarab Panduru, după CFR Cluj - FC Voluntari: „De necrezut”

„A fost ușor în repriza a doua, în prima nu. Devine ușor pentru că ce face Carnat e de necrezut, de neconceput. E ceva de neconceput. Cum ajungi în situația asta... 

Probabil și-a amintit că a fost la CFR, credea că e la CFR Cluj în continuare. Să o ia Bîrligea să dea gol, poate conduce CFR. Apoi, CFR a făcut scor”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Carnat i-a dărâmat pe toți, nu au mai fost buni de nimic.

- Basarab Panduru

FOTO. Gafa lui Carnat în CFR Cluj - Voluntari

Adam Nemec, sincer: „N-am nicio explicație pentru erorile pe care le facem”

La final, Adam Nemec, autorul golului oaspeților, cu o lovitură de cap, s-a arătat șocat de gafele coechipierilor său. „N-am nicio explicație, de ce facem asemenea greșeli. N-am fost suficient de buni. Acel 1-1 era un rezultat bun, dar au apărut greșelile. Te dezarmează asemenea erori”, a comentat atacantul slovac la Orange Sport.

Cu asemenea evoluții n-am reuși să ne descurcăm nici în liga a doua. Va fi dificil pentru noi dacă jucăm așa. Avem mai puține puncte decât sezonul trecut, pe vremea asta. Trebuie să începem să câștigăm, dar, repet, n-o să batem pe nimeni dacă jucăm tot așa

- Adam Nemec, atacant Voluntari

VIDEO. CFR Cluj - FC Voluntari » „Briliantul”, la debut pe banca CFR-ului

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.