Liga 1

MM Stoica a avut un remarcat-surpriză la victoria cu Universitatea Craiova: „Succesul i se datorează în primul rând lui”

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 29 ianuarie 2024

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, l-au lăudat pe Elias Charalambous după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

Deși Gigi Becali anunță echipa de start cu o săptămână înainte de fiecare meci, MM Stoica declară că patronul roș-albaștrilor nu se bagă în sisteme de joc și decizii tactice, iar victoria din Bănie se datorează pregătirii realizate de tehnicianul cipriot.

MM Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous după Universitatea Craiova - FCSB 0-3

„Acest succes i se datorează în primul rând antrenorului, pentru că a pregătit excepţional această partida. Le-a spus fiecăruia ce are de făcut. Banca noastră este foarte activă. Nu face nimic Gigi. 

Gigi nu ştie sisteme, ce să facă? Nu poate să reacţioneze în timpul meciului. Ok, ne-am obişnuit că spune echipa, mai critică jucători după meci, dar s-au obişnuit jucătorii cu antrenorii care ştiu ce să le ceară. Mai există şi un Alin Stoica şi un Lucian Filip”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica: „Lui Zajkov i-a spart ceasul”

Momentul în care fundașul Universității Craiova lovește mingea cu mâna

MM Stoica a vorbit și despre penalty-ul din care FCSB a deschis scorul, prin Olaru. Zajkov a făcut henț în careu, iar Bîrsan a dat lovitură de la 11 metri după ce a revăzut faza pe monitorul VAR

„Se duce cu mâna spre minge, nu îşi fereşte mâna, i-a spart ceasul. E vorba de regulament. Nici mie nu îmi place când se dau penalty-uri împotriva noastră. Se duce sau nu cu mâna spre mingea? Nu mă interesează dacă el conştientizează sau nu. 

S-a schimbat regulamentul? Din nefericire pentru Zajkov, mingea vine din piciorul lui Coman în el. A luat decizia corectă, am văzut perfect”, a mai declarat Mihai Stoica.

VIDEO. Gigi Becali, despre Luis Phelipe: „Nu a fost în apele lui. A avut emoții. Cu Farul o să fie mai bun”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.