Liga 1

Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”

+34 Foto
Dumitru Dragomir

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 30 ianuarie 2024

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu i-a menajat pe jucătorii Universității Craiova după 0-3 cu FCSB. Șifonați au ieșit în special cei 3 fundași centrali, despre care spune că „se urcă mingea pe ei ca veverița”.

CSU Craiova n-a mai câștigat de 5 meciuri în Superligă. Înfrângerea din ultima etapă, 0-3 cu FCSB, a fost de-a dreptul usturătoare.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a opinat despre cei de la FCSB că „nu au fost mai buni decât noi”, dar Dumitru Dragomir nu-i împărtășește părerea.

Dumitru Dragomir, discurs furtunos despre Craiova - FCSB: „L-a stricat pe Ivan, îi strică și pe Mitriță și Bancu!”

„E o brambureală la Craiova, râdeam... Doamne, Maica Domnului, când mai aud pe unul care zice că «am jucat bine»... Băi, sunteți nebuni? Păi voi nu vă uitați la fotbal? Întrebați-l pe Cârțu, auzi, să zici că ai jucat bine la 0-3... Parcă erau pe altă lume.

Mitriță nu e rău fotbalist, dar nu este dresat. El încurcă tot, în momentul în care faci un dribling în plus s-a dat peste cap toată fază, se poziționează adversarul. Convingerea mea este că CSU Craiova l-a stricat pe Ivan, îi strică și pe Mitriță și pe Bancu, care sunt fotbaliști”, a spus fostul președinte al LPF la Fanatik

În continuare, Dragomir a comentat fără menajamente prestația celor 3 fundași centrali folosiți de Ivaylo Petev cu FCSB, Maldonado, Zajkov și Badelj.

„La fundașii centrali i-aș da pe toți afară, toți trei, nu aș opri niciunul! Poate l-aș opri fundaș central pe Screciu. Toți au viteza 1 și 2, se urcă mingea pe ei ca veverița. Fac preluări din trei mișcări”, a afirmat Dragomir.

Am o impresie bună despre bulgarul ăsta (n.r. - antrenorul Ivaylo Petev), M-am informat și este un om serios. Doar că nu-i stăpânește deocamdată, Craiova trebuie dresată, stăpânită. 

- Dumitru Dragomir

Fără victorie în campionat de pe 2 decembrie, Universitatea a coborât pe locul 5, cu 34 de puncte, doar două deasupra primelor echipe aflate sub linia de play-off, Hermannstadt și U Cluj. Liderul FCSB are 50 de puncte, zestre care va fi înjumătățită la intrarea în play-off.

VIDEO. Reacție la cald după CSU Craiova - FCSB: „Au meritat victoria!”

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.