Liga 1

Dorinel Munteanu „i-a făcut vânt” atacantului cu care a promovat în Superliga: „Să îți fie bine!”

Articol de Romeo Ene  —  Tuesday, 30 January 2024

Oțelul Galați a anunțat oficial despărțirea de Kehinde Fatai (33 de ani), atacant pe care l-a legitimat în sezonul trecut și care a contribuit la promovarea în Superliga.

Atacantul nigerian semnase în iarna anului trecut cu gălățenii până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Kehinde Fatai a plecat de la Oțelul Galați: „Îi ținem pumnii strânși indiferent care va fi traiectoria sa”

Clubul a postat un comunicat pe site-ul oficial în care anunță despărțirea de Fatai. Jucătorul a făcut parte din echipa Oțelului care a promovat de pe locul 3 în Superliga.

SC Oțelul Galați și atacantul româno-nigerian Kehinde Abdul Feyi Fatai au ajuns astăzi la o înțelegere pentru încetarea relațiilor contractuale. 

Pilon important în lupta pentru promovarea în Superligă, Fatai se va bucura mereu de simpatia suporterilor roș-alb-albaștri. Îi ținem pumnii strânși indiferent care va fi traiectoria sa. 

Kehinde Abdul Feyi Fatai, atacant care va împlini 34 de ani luna viitoare, n-a avut nevoie de mult timp pentru a se plia pe strategia managerului tehnic Dorinel Munteanu. 

Sosit la Oțelul la finalul lunii februarie a anului trecut, cu numai câteva zile înaintea startului sezonului de primăvară la finalul căruia echipa noastră urma să revină acolo unde îi este locul, Fatai și-a demonstrat valoarea, marcând în momente importante pentru oțelari. 

Fotbalist cu mare experiență și cu un CV însemnat, el a rămas în tricoul Oțelului și pentru sezonul 2023-2024 al eșalonului de elită, însă a sosit momentul în care trebuie să-i mulțumim pentru întregul efort depus în roș-alb-albastru. 

Îi urăm mult succes și îl asigurăm că la Galați se va bucura mereu de simpatia iubitorilor de fotbal. Să îți fie bine, Kehinde!
- comunicat Oțelul Galați

Atacantul nigerian a înscris 4 goluri în 30 de meciuri pentru gălățeni. Vârful a ajuns în fotbalul românesc în iulie 2007, la Farul Constanța. Dobrogenii l-au transferat din țara natală, de la Juth FC. A jucat inițial la echipa U19 a „marinarilor”, în tricoul echipei de seniori debutând în aprilie 2008, într-o victorie obținută de Farul, în deplasare, contra celor de la Dacia Mioveni, scor 3-2.

În iulie 2010, Kehinde Fatai se transfera la Astra Giurgiu, acolo unde a avut cei mai buni ai carierei, jucând alături de formația de lângă Dunăre în grupele UEFA Europa League și preliminariile UEFA Europa Champions League.

1trofeu a cucerit Kehinde Fatai în carieră: Supercupa României, cu Astra Giurgiu, în 2014

Citește și alte știri din Superliga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.