Campionate

Starul lui United a băut 12 ore tequila și cocktailuri într-un club din Belfast. „Era atât de beat că a trebuit să-l car la pat. A adormit îmbrăcat!”

Marcus Rashford, „tratându-se” într-un club din Belfast

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 30 January 2024

Marcus Rashford (26 de ani), extrema stângă a lui Man. United, a fost filmat în timpul escapadei în Irlanda de Nord, o chelneriță invitată de el la petrecerea sălbatică povestind că „misiunea lui era să se facă beat criță, fiind convins că vineri nu va ajunge la antrenament. La finele nopții ciudate, a aruncat cu teancuri uriașe de bani”.

Marcus Rashford a făcut-o lată la mijlocul săptămânii trecute și după câteva zile s-a aflat cum s-a destrăbălat în cele două nopți nebune petrecute în Irlanda de Nord. Tabloidul The Sun a intrat în posesia unui film și a unor declarații date de o martoră a beției trase de Marcus Rashford la Belfast, în urma căreia internaționalul englez a ratat două antrenamente ale lui Erik ten Hag. 

Managerul batav îl anunțase bolnav și a informat presa engleză că totul se va rezolva în interiorul clubului, sancțiunea dictată fiind amendă de 760.000 de euro!

„Rashford nu se mai ținea pe picioare, s-a culcat îmbrăcat"

Sursa amintită a reușit să discute cu o chelneriță care a luat parte la aventura „ciudată" pe care a avut-o Rashford. Sarah Adair (30 de ani) a povestit ceea ce a văzut la petrecerea dată de Marcus în club: "Misiunea lui era să îmbete criță. A consumat în 12 ore tequila și o grămadă de cocktailuri. Nu mai știa de el și a aruncat cu teancuri uriașe de bani. Bancnote de 20 de lire sterline, cred că avea între 8.000 și 10.000 cash la el. 

Nu mă surprinde c-a absentat de la antrenament a doua zi, având în vedere cât de târziu s-a culcat și cât de mult a băut. Trebuia să știu că nu va fi apt de fotbal. M-a invitat la acel party și la ora 3 dimineața a trebuit să-l car până la patul de hotel. Nu se mai ținea pe picioare, s-a culcat îmbrăcat".

Coperta The Sun, cu scandalul Marcus Rashford

„Și-a asumat responsabilitatea acțiunilor sale"

Marcus Rashford nu a mai fost convocat de Ten Hag pentru meciul de duminică din FA Cup cu Newport, ispășindu-și astfel pedeapsa decisă de club, pe lângă amenda-record, ce echivalează cu salariul său pe două săptămâni. După două zile în Belfast, petrecute alături de prietenul său Ro-Shaun Williams, fundaș la Larne FC în Irlanda de Nord, născut în Manchester, MR s-a întors cu un avion privat pe care l-a luat la ora 7 dimineața. 

„Nu a mâncat nimic și doar a băut în neștire. Un clubber l-a filmat la ieșire și am știut că o să aibă necazuri la Manchester", a dezvăluit Sarah. Chiar așa s-a și întâmplat. Clubul a luat măsuri: "Marcus și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale. Aceasta a fost tratată ca o problemă disciplinară internă, care este acum închisă."

Marcus era cu doi bărbați și cu două femei. Una era în mod clar o prietenă, iar cealaltă fată era franțuzoaică și foarte frumoasă. Toți îl tratau ca pe un zeu, iar el gândea că sunt fotbalist, am o grămadă de bani și pot face ce vreau
Sarah Adair, chelnerița invitată de Rashford la petrecere

4goluri și 6 assisturi a reușit Marcus Rashford în cele 26 de apariții în tricoul cu numărul 10 al lui Manchester United în acest sezon

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.