Special

Wanda Nara şochează din nou! A apărut în favelele din Brazilia doar cu tricoul Argentinei pe ea

+29 Foto
Wanda Nara a apărut cu tricoul Argentinei în favelele din Brazilia. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 30 ianuarie 2024

Wanda Nara (37 de ani), soția lui Mauro Icardi (30), i-a luat prin surprindere pe fani cu cea mai recentă postare pe rețelele de socializare.

Nevasta și impresara atacantului de la Galatasaray filmează un nou videoclip și le-a arătat admiratorilor de pe rețelele de socializare câteva imagini din spatele camerelor, în care poate fi văzută purtând tricoul echipei naționale a Argentinei cu numărul 9 și numele lui Icardi într-o favelă din Brazilia. „Vorbești portugheză?”, a întrebat ea la descriere.

FOTO. Wanda Nara a apărut cu tricoul Argentinei în favelele din Brazilia

Wanda Nara a mers în Brazilia, însoțită de Mauro Icardi (30 de ani), pentru a filma videoclipul noii sale melodii. Locaţia nu a fost aleasă întâmplător. S-a filmat într-o locație specială: o favelă din Sao Paulo (Brazilia).

Aceasta apare într-un cartier muncitoresc cu o nouă înfățișare: a renunțat la nuanța de brunet, s-a făcut blondă și și-a împletit părul în zeci de codițe. În plus, argentinianca promite că melodia care se intitulează „O bicho Vai pegar” (Lucrurile vor deveni sălbatice) să fie un succes.

Pentru a-și anunța sosirea în țara vecină, soția lui Mauro Icardi a împărtășit o fotografie cu jucătorul de la Galatasaray și a scris: „Am ajuns în Brazilia, schimbare de look, urmează să filmăm videoclipul. Nu înțelegeți ce se întâmplă, vreau să auziți acum. Îmi pare rău pentru vechea mea melodie «Bad Bitch», dar aici trecem la un alt nivel”.

VIDEO. Wanda Nara lansează o nouă melodie, iar videoclipul a fost filmat în favelele din Brazilia

>

În poveștile pe care Wanda le-a împărtășit pe Instagram, unde o urmăresc peste 15 milioane de oameni, aceasta a anunțat: „Astăzi am înregistrat aici, în favela din Brazilia”.

După zile de suspans, ea a dezvăluit fanilor săi numele artistului cu care a colaborat: Negro Dub. Piesa va fi lansată pe data de 1 februarie 2024.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.