Nationala

Burleanu a replicat, după atacul cu „clovni” lansat de Ceferin: „O să fiu sincer!”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit detalii despre relația pe care o are cu Aleksander Ceferin, președintele UEFA.

Articol de Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  marţi, 30 ianuarie 2024

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit detalii despre relația pe care o are cu Aleksander Ceferin, președintele UEFA.

Răzvan Burleanu admite că există divergențe de opinie între el și Aleksander Ceferin. Președintele Federației Române de Fotbal a transmis că îl va suna pe sloven în cursul acestei săptămâni. 

VIDEO. Răzvan Burleanu: „Îl voi suna pe Ceferin!”

>

„Ar trebui să aveți mare grijă în ceea ce privește sursa. Dacă președintele UEFA ar fi avut vreo nemulțumire în ceea ce mă privește, cu siguranță m-ar fi sunat. Îl voi suna chiar eu în zilele următoare! Un subiect care a fost pe lista noastră astăzi este poziția României în Congresul de la Paris. Îl voi suna chiar eu și îi vom comunica poziția, imediat ce vom ajunge la o concluzie.

Nu pot comenta declarațiile unei persoane. Zilele viitoare vom avea o discuție. Apoi, în următoarea interacțiune cu jurnaliștii, vă pot declara.

Eu am clarificat faptul că nu am niciun plan de a candida la președinția UEFA. Federația Română de Fotbal a fost prima care a anunțat că va vota împotriva lui Blatter. Atunci aveam vreo miză de a fi președintele FIFA?”, a răspuns Răzvan Burleanu. 

Avem anumite divergențe de opinie, sunt sincer cu dumneavoastră. Că mai avem discuții private, preferăm să rămână în zona privată. O poziție diferită a fost legată de reprimirea echipelor din Rusia. Astfel de discuții au fost și vor mai fi și în viitor. Împărtășim opinii similare pe diferite alte subiecte.
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Aleksander Ceferin: „E un clovn, președinte de federație, de care râd toți ceilalți”

Aleksander Ceferin a avut o ieșire fără precedent: 

„E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu media zilnic. «E o conspirație», spune el, dar mie și conducerii UEFA nu ne spune nimic. Ne-au spus celelalte federații despre el și au râs de comportamentul lui.

Plecarea lui Boban nu a creat o problemă, nu putem vorbi de o undă de șoc în interiorul UEFA și în fotbalul european, deși a fost ceva neașteptat. Vom intra în amănunte când va veni timpul, probabil după congres (n.r. - pe 8 februarie, la Paris).

În 2017, am avut un congres în care am vorbit despre Statutul UEFA și despre numărul maxim de mandate”, a declarat Ceferin, potrivit sportal.bg, care citează The Guardian.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.