Liga 1

Burleanu prevede un viitor strălucit unui antrenor din Superligă: „Are un potențial uriaș!”

Răzvan Burleanu vede de bun augur instalarea lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj. Președintele FRF s-au bucura dacă Ion Țiriac ar hotărî să investească în fotbalul românesc.

Articol de Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  marţi, 30 ianuarie 2024

Răzvan Burleanu consideră de bun augur instalarea lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj. Președintele FRF s-au bucura dacă Ion Țiriac ar hotărî să investească în fotbalul românesc. 

Adrian Mutu a debutat luni la CFR Cluj, cu o victorie 4-1 în fața lui FC Voluntari. Răzvan Burleanu îi prevede „Briliantului” un viitor strălucit în antrenorat. 

VIDEO. Răzvan Burleanu: „Mutu e un antrenor cu potențial uriaș!”

>

„După cum știți, cu Adrian Mutu am colaborat foarte bine la nivelul FRF, atât din postura de director sportiv, cât și, apoi, din cea de selecționer care a calificat naționala U21 la Campionatul European din 2021.

E un antrenor cu un potențial uriaș, mi-aș dori să fie unul dintre antrenorii români care reușesc în a-și depăși cariera de jucător. E în acea zonă de profesionalism și a început bine la primul meci”, a opinat Răzvan Burleanu. 

Burleanu îl așteaptă pe Țiriac în Superligă

În urmă cu 3 zile, Ion Țiriac (84 de ani) a vorbit despre o posibilă implicare la Dinamo, însă susține că ar intra în fotbal doar alături de Mircea Lucescu (78 de ani). Burleanu a comentat scenariul. 

Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare în ceea ce privește acționariatul la nivelul cluburilor. Când cineva cu experiență în mediul privat, care a reușit la nivel înalt, cum e domnul Țiriac, ar vrea să vină, normal că e important. Cel mai important e know-how-ul pe care îl aduce.

 Vedem modul în care domnul Rotaru a promovat fotbalul la Craiova. Domnul Șucu are o viziune strategică în dezvoltarea pe termen lung. Ne-am dori, ca Federație, chiar dacă Liga 1 nu e organizată de noi, să avem o asemenea schimbare. Ar fi un avantaj uriaș. Cred că astăzi reprezintă o oportunitate. Fotbalul românesc s-a așezat pe niște fundații de integritate. Ar trebui să dea încredere investitorilor
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.