Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să obțină bani din vânzarea numelui arenei din Sfântu Gheorghe.
Sepsi a rămas fără unul dintre cei mai importanți sponsori din ultimele sezoane. OTP Bank a renunțat la afacerile din România.
Laszlo Dioszegi caută noi soluții pentru finanțare. Pe modelul marilor cluburi europene, unul adoptat recent și de Rapid, covăsnenii vor să scoată la licitație numele arenei locale.
Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi: „Încercăm altă strategie din vară!”
„Nu este aşa de uşor, mai vine un sponsor cu 5.000 de euro, cu 10.000 de euro. Eu cred că putem rezista până în vară fără niciun fel de problemă, iar din vară încercăm altă strategie.
Poate reuşim să vindem numele stadionului şi nu ar mai fi nicio problemă pentru sezonul următor”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Orange Sport.
Cum arată stadionul lui Sepsi Sf. Gheorghe
Arena a fost inaugurată pe 16 octombrie 2021, cu un eșec, 1-2 contra Voluntariului.
Aflat la marginea orașului Sfântu Gheorghe, la ieșirea spre Miercurea Ciuc, noul stadion al lui Sepsi e foarte accesibil. Cu mașina nu faci mai mult de 5-10 minute, iar pe jos, din oricare parte a urbei, nu durează mai mult de 20-25 de minute să ajungi la Sepsi Arena.
Arena are mai mult de 500 de locuri de parcare. În apropiere mai este un centru sportiv, o sală de sport, care are încă mai bine de 100 de locuri de parcare. Fiind un stadion mic, de doar 8.400 de locuri, dar și pentru că se află la ieșirea din oraș, locurile de parcare nu sunt o problemă.
Tribunele sunt acoperite și foarte aproape de suprafața de joc, deși primul rând de scaune e la o înălțime mai mare față de suprafața de joc. Și așa, spectatorii au o vizibilitate excelentă din orice zonă a stadionului. Există, de asemenea, 80 de locuri pentru persoane cu dizabilități, aflate în scaune cu rotile.
{{text}}