Liga 1

Lamine Ghezali, mesaj emoționant pentru suporterii lui Dinamo: „A fost o poveste uimitoare”

Extrema dreaptă Lamine Ghezali (24 de ani) le-a transmis un mesaj de „rămas bun” fanilor dinamoviști, după ce s-a transferat la Levadiakos, liderul din eșalonul secund din Grecia.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 30 ianuarie 2024

Extrema dreaptă Lamine Ghezali (24 de ani) le-a transmis un mesaj de rămas bun fanilor dinamoviști, după ce s-a transferat la Levadiakos, liderul din eșalonul secund din Grecia.

Sosit în Ștefan cel Mare în vara anului 2022, Lamine Ghezali s-a despărțit astăzi de Dinamo. Francezul a strâns 13 goluri și 5 pase decisive în cele 52 de meciuri jucate în tricoul „câinilor”. 

Acesta a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo sezonul trecut, când alb-roșiii au reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, după un singur an de absență.

Imediat după ce transferul său în Grecia a fost anunțat, Ghezali a postat un mesaj pe pagina oficială de Instagram, în care le-a mulțumit suporterilor pentru momentele petrecute împreună. Mesajul este însoțit de un clip în care fotbalistul face spectacol în tricoul „câinilor”.

Lamine Ghezali și-a luat rămas bun de la fanii lui Dinamo: „A fost o poveste uimitoare. Mulțumesc pentru tot!”

„Dragi fani dinamoviști. Este timpul să-mi iau rămas bun, a fost o poveste uimitoare în care am trăit atât de multă emoție pentru un club special. Mulțumesc pentru tot, a fost cu adevărat incredibil ceea ce am trăit împreună. Nu vă voi uita niciodată... Vă doresc tot binele. VĂ IUBESC”  a fost mesajul postat de Lamine Ghezali pe Instagram.

În fața porții se face diferența, căutăm zi de zi soluții. Se vede o îmbunătățire a jocului nostru. Din păcate, nu am reușit să transferăm un atacant, așa cum ne-am fi dorit. Țintele noastre au fost, se pare, prea sus pentru momentul la care e Dinamo. Se vede acut că ne trebuie un atacant care să ne ofere o soluție în plus față de ce avem. Trebuie să fim mai eficienți în fața porții.
- Andrei Nicolescu, președinte Dinamo București

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.