Campionate

Titularii lui Arsenal și-au aruncat cuvinte grele și au fost despărțiți de colegi » Reacția lui Arteta: „Da, s-au încins spiritele”

Ben White și Oleksandr Zinchenko și-au aruncat cuvinte grele după Nottingham - Arsenal // sursă foto: Twitter

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 31 ianuarie 2024

Imediat după fluierul final din Nottingham Forest - Arsenal 1-2, doi dintre „tunarii” titulari, fundașii laterali Ben White și Oleksandr Zinchenko, și-au aruncat cuvinte grele, mărul discordiei fiind modul în care londonezii au primit gol în ultimele minute.

Cu numai câteva minute rămase din Nottingham - Arsenal, tabela arăta 0-2. Gazdele au redus din diferență în minutul 89 prin Awoniyi, ceea ce le-a permis să forțeze egalarea în prelungiri.

Golul „pădurarilor” a venit pe traseul Danilo - Montiel - Awoniyi. Primul a pasat lung din propria jumătate, Montiel a centrat cu capul de lângă Zinchenko, Awoniyi l-a păcălit din preluare pe Saliba și a finalizat cu sânge rece.

Ben White și Zinchenko și-au aruncat cuvinte grele și au fost despărțiți de colegi după Nottingham - Arsenal

La câteva minute distanță, după fluierul final, fundașii laterali ai lui Arsenal, Ben White și Oleksandr Zinchenko, au avut ceva de împărțit. Ei au purtat un dialog aprins pe teren, fiind despărțiți de colegi și membri ai staff-ului. A fost nevoie chiar de intervenția antrenorului Mikel Arteta pentru ca cei doi să se calmeze.

La conferință, antrenorul spaniol a fost întrebat despre acel conflict. Arteta susține că acesta a avut legătură cu faza golului înscris de Nottingham, în care omul marcat de Zinchenko a oferit pasa decisivă.

„Îmi place! Îmi place, pentru că cer mai mult unul de la celălalt, nu erau mulțumiți cu felul în care au primit acel gol și voiau să lămurească situația. S-au încins puțin spiritele, dar asta înseamnă că au considerat că nu a fost suficient. La cum am jucat, diferența trebuia să fie mai mare, nu trebuia să primim gol”, a transmis Arteta.

Arsenal a rezistat în prelungiri și a obținut 3 puncte prețioase, care o urcă temporar pe a doua poziție în Premier League. „Tunarii” au acum 46 de puncte, două sub Liverpool și 3 peste Manchester City și Aston Villa, dar un meci în plus față de „cormorani” și două față de echipa lui Pep Guardiola.

Rezumatul VIDEO al meciului Nottingham - Arsenal 1-2

Tot din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.