Stiri extrasport

Apariție rară » Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan: „Sunt diferită de mama și Sarah. Eu sunt mai ascunsă”

+19 Foto
Rebecca Dumitrescu Prodan (25 de ani), fiica cea mare a impresarului Anamaria Prodan, duce o viață departe de lumina reflectoarelor.

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 31 ianuarie 2024

Rebecca Dumitrescu Prodan (25 de ani), fiica cea mare a impresarului Anamaria Prodan, duce o viață departe de lumina reflectoarelor. 

Rebecca este o apariție distinctă. Dacă Anamaria și Sarah, fiica cea mică, sunt expansive și se simt confortabil în fața camerelor TV, cealaltă membră a familiei Prodan are o atitudine diferită. 

FOTO. Rebecca, apariție distinctă în familia Prodan

În puține interviuri oferite, Rebecca a răspuns sfios întrebărilor, o atitudine remarcată și lăudată de urmăritori. 

Rebecca a urmat o facultate de modă la Milano. Și-a completat studiile în domeniu cu un stagiu la New York. Acum conduce o afacere în mediul online, cu haine vintage.

A cochetat și cu o carieră de modeling, dar a renunțat rapid, după cum povestea pentru WOWbiz: „Am fost un pic model, mai mult pentru mama. Am făcut asta mai mult pentru mama, am văzut că era fericită când mă vedea, de când eram mică îmi spunea că voi fi model. Cu cât am crescut, am învățat mai multe, am văzut cum e în lumea aia și am văzut ce se întâmplă în spatele scenei am vrut să stau departe de acea lume”.

Rebecca a explicat de ce a ales să se stabilească în Statele Unite ale Americii: „Am prieteni acolo. Eu mereu am fost un pic mai diferită decât mama și Sarah. Ele nu sunt rușinoase. Eu am chestiile mele, viața mea. Sunt mai ascunsă, să îmi văd de ce îmi place mie”.

Sarah Dumitrescu joacă baschet la Sepsi-SIC

Sarah Dumitrescu (24 de ani), fiica mai mică a Anamariei Prodan, a revenit recent în România. Face parte din lotul campioanei României la baschet feminin, Sepsi-SIC Sf. Gheorghe.

VIDEO. Anamaria Prodan: „Trebuie să facem educație financiară copiilor”

>

Vezi și alte galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.