Liga 1

Din cantonamentul FCSB-ului, direct în Liga 3 » Mihai Stoica și-a dat acordul pentru împrumutul numărului 1

Udrea, la meciul carierei, FCSB - Dinamo 1-0 din Cupa României, în 2020

Articol de Ionel Luţan  —  miercuri, 31 ianuarie 2024

FCSB îl va împrumuta pe portarul Mihai Udrea (22 de ani) la Minaur Baia Mare, ocupanta ultimului loc în Seria 10 din al treilea eșalon. 

Retras de la o vârstă, 32 de ani, încă accesibilă pentru continuarea carierei pe gazon, Florin Achim a preluat funcția de președinte la Minaur Baia Mare. Fostul fundaș nu și-a ascuns afinitatea față de managerul FCSB, Mihai Stoica. Cei doi s-au întâlnit și au perfect o mutare. 

Mihai Udrea, împrumutat de FCSB 

Liderul din Superligă îl va trimite către Minaur Baia Mare, sub formă de împrumut, pe Mihai Udrea. Portarul în vârstă de 22 de ani a efectuat cu FCSB stagiul din Antalya. 

Mihai Udrea a rămas în memoria iubitorilor de fotbal cu un fabulos gol marcat din propriul careu, într-un joc de Liga 3, FCSB 2 - FC Voluntari 2.

Udrea, purtătorul tricoului cu numărul 1 la FCSB, nu a bifat nicio apariție în stagiunea prezentă.

Florin Achim a mai reușit câteva transferuri interesante la Minaur. Paul Batin (atacant, 36 de ani) și Raphael Stănescu (mijlocaș, 30 de ani) sunt în prim-plan. 

VIDEO. Florin Achim, despre obiectivele de la Baia Mare: „Ne dorim să ajungem în Liga 1”

>

Primul obiectiv asumat de Achim la Baia Mare e menținerea în Liga 3. Apoi, Florin afirmă că își dorește în timp să construiască o echipă pentru primul eșalon:

Pe termen scurt, obiectivul e menținerea echipei în Liga 3, care e realizabil. Ulterior, de la anul, ne gândim să facem o echipă puternică. Am mare încredere că ne putem salva de la retrogradare, sunt sigur că o vom face. Normal că ne dorim și o promovare în Liga 1, însă trebuie să fim pregătiți pentru acest lucru. Anul trecut, echipa a fost în Liga 2 și a retrogradat. A ajuns în Liga 2 printr-o surpriză, Baia Mare n-a fost pregătită pentru Liga 2, iar acesta e motivul pentru care a și retrogradat. Ne dorim să avem o echipă la Liga 1 în câțiva an
- Florin Achim, ieri, la GSP Live

VIDEO. Florin Achim, despre antrenamentele cu Thomas Neubert: „Am avut impresia că nici nu am jucat fotbal până la 30 de ani”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.