Liga 1

Rapid îl transferă pe internaționalul de tineret din Italia: „Vine la vizita medicală” » Șucu plătește 700.000 de euro!

Rapid îl transferă pe Cătălin Vulturar // FOTO: Imago

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru  —  miercuri, 31 ianuarie 2024

Rapid e aproape să oficializeze transferul lui Cătălin Vulturar, un mijlocaș de 19 ani, de profil defensiv, legitimat la Lecce, echipă din Serie A. Mai sunt mici detalii de pus la punct pentru a se semna contractul.

Formația lui Cristiano Bergodi continuă să transfere tineri români de perspectivă. După Omar El Sawy și Andrei Borza, giuleștenii urmează să-l transfere și pe Cătălin Vulturar, care vine de la Lecce. E același tip de transfer pe care Rapid l-a făcut și în vară, când l-a adus pe Claudiu Micovschi, format și el în Italia.

Rapid îl transferă pe Cătălin Vulturar

„Mâine va ajunge la București și va semna oficial actele. Suma de transfer e undeva la 700.000, dar e în funcție de performanțele jucătorului și ale clubului. Semnează pe 5 ani”, a spus Daniel Stanciu, potrivit digisport.ro.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Vulturar urmează să facă vizita medicală și mai sunt de pus la punct anumite detalii pentru a se semna înțelegerea.

Cătălin Vulturar a fost format la UTA Arad, pentru care a jucat în Liga 2, iar în octombrie 2020 a fost cumpărat de Lecce. El s-a pregătit în mai multe rânduri cu echipa de seniori, dar a jucat doar la juniori. A strâns 22 de partide, reușind două goluri și trei pase de gol.

Vulturar e internațional român de tineret, fiind convocat la U16, U18, U19 și la U21, pentru care a bifat trei selecții.

400.000 de euroe cota lui Cătălin Vulturar

Ce mutări a făcut Rapid în această iarnă

  • VENIRI: Ermal Krasniqi (CFR Cluj), Borisav Burmaz (Vozdovac), Florent Hasani (KF Tirana), Damjan Djokovic (FCSB), Marian Aioani (Farul)
  • REVENIRI: Andrei Ciobanu (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Juvhel Tsoumou (liber), Borja Valle (Ponferradina), Andrei Ciobanu (FC Voluntari), Ștefan Pănoiu (împrumut la U Cluj), Al. Stan (împrumut CS Mioveni), Horațiu Moldovan (Atletico Madrid)

VIDEO Jucătorii Rapidului au celebrat alături de fani, în Giulești, succesul cu Dinamo

>

Citește și; 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.