Campionate

Licitație pentru șervețelul pe care Lionel Messi a semnat primul contract cu Barcelona. De la ce sumă pornește

Lionel Messi în tricoul Barcelonei

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 31 ianuarie 2024

Servețelul pe care Lionel Messi (36 de ani) a semnat primul contract cu Barcelona, când avea doar 13 ani, va fi scos la licitație de către casa britanică Bonhams în luna martie a acestui an cu o sumă de plecare începând cu 300.000 de lire sterline, adică peste 350.000 de euro.

Servețelul i-a rămas agentului argentinian Horacio Gaggioli, intermediarul înțelegerii. Gaggioli nu a vrut să ofere bucata de hârtie muzeului Barcelonei. El a hotărât să pună servețelul la dispoziția casei de licitații Bonhams.

Primul contract al lui Lionel Messi, un obiect fascinant

„Este unul din cele mai palpitante obiecte cu care am avut de-a face. Da, este o bucată de șervețel, dar este faimosul șervețel al începutului carierei lui Messi.

I-a schimbat viața lui Messi, viitorul Barcelonei și a fost primul document care a oferit posibilitatea unor momente glorioase miliardelor de fani de pe tot globul”, a declarat coordonatorul departamentului dedicat manuscriselor de la Bonhams, Ian Ehling, preluat de ESPN.

Lionel Messi nu îl va înfrunta joi pe Cristiano Ronaldo

Lionel Messi (36 de ani) nu-și va înfrunta marele rival, pe Cristiano Ronaldo (38), în amicalul de joi dintre Al Nassr și Inter Miami, programat la ora 20:00.

Inter Miami a convenit turneul de pregătire de la Riad în ideea în care acesta avea să-i pună față în față, poate pentru ultima dată, pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Accidentarea recentă a portughezului, o leziune la gamba stângă, a dat totul peste cap. Cristiano nu s-a refăcut la timp și nu va juca în amicalul de joi seara, ora 20:00, poate ultima șansă de a-l înfrunta pe Messi până la finalul carierei.

Antrenorul lui Al Nassr, portughezul Luis Castro, este cel care a anunțat absența conaționalului. „Cristiano Ronaldo este în ultima etapă a recuperării și ni se va alătura zilele viitoare. Nu va juca mâine”, a transmis acesta, citat de Clarin.

VIDEO Messi va înfrunta clubul din copilărie Newell's Old Boys, într-un meci amical în februarie

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.