Campionate

Darwin Nunez, record istoric în Premier League » Ce s-a întâmplat la Liverpool - Chelsea

Liverpool a câștigat cu 4-1 derby-ul cu Chelsea, însă scorul putea fi mult mai mare. Darwin Nunez (24 de ani), atacantul „cormoranilor”, a trimis de 4 ori în bară/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 01 February 2024

Liverpool a câștigat cu 4-1 derby-ul cu Chelsea, însă scorul putea fi mult mai mare. Darwin Nunez (24 de ani), atacantul „cormoranilor”, a trimis de 4 ori în bară.

Uruguayanul a fost activ, un pericol pentru poarta adversă. A tras din toate pozițiile, însă a avut un ghinion incredibil. Petrovic a fost salvat de bare!

Nunez a devenit jucătorul care a lovit bara de cele mai multe ori în același meci în Premier League, începând cu sezonul 2003 - 2004, potrivit statisticienilor de la Opta. Adică din sezonul în care a apărut statistica amănunțită în fotbalul din Anglia.

Darwin Nunez, 4 bare în Liverpool - Chelsea, 7 în total

Cu cele 4 bare bifate în meciul cu Chelsea, Nunez a ajuns la 7 șuturi trimise în bară în acest sezon de Premier League, cele mai multe. Ineficacitatea lui Darwin nu a afectat-o pe Liverpool cu Chelsea, coechipierii lui fiind mult mai inspirați la finalizare.

Prima bară a lui Nunez a venit după un șut cu piciorul stâng, la colțul lung, din unghi. Petrovic a deviat ușor mingea care ducea în poartă, aceasta a lovit stâlpul din stânga portarului și a ieșit în corner, în startul meciului. Darwin a trimis în aceeași bară și cu dreptul, din penalty, tot în prima repriză.

Ulterior, a trimis cu capul în transversală, din 7 metri, din poziție centrală. A mai luat o dată bara la țintă până la final, însă a contribuit și el la tăvălugul lui Liverpool, i-a dat un assist lui Luis Diaz, la ultimul gol al „cormoranilor”.

În 21 de meciuri jucate în Premier League în acest sezon, Nunez a marcat 7 goluri și a dat 7 assist-uri. Darwin mai are un gol în Cupa Angliei, unul în Cupa Ligii și două în Europa League.

VIDEO. Răspunsul fanilor lui Liverpool, după ce Jurgen Klopp și-a anunțat plecarea

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.