Liga 1

Becali propune două nume în mercato: „Poate cresc, să avem marfă de vânzare”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 01 February 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, speră să îi vândă pe Adrian Șut (24 de ani) și Mihai Lixandru (22), mijlocașii centrali ai echipei.

FCSB a schimbat sistemul, joacă 4-2-3-1 cu Lixandru și Șut în fața apărării. Astfel, Olaru, care stă în spatele atacantului, are mai multă libertate de mișcare și a reușit să marcheze 14 goluri până acum în Liga 1, în acest sezon. 

FCSB e lider detașat în Superliga, cu 11 puncte în fața celor de la CFR, și datorită prestațiilor lui Șut și Lixandru, jucătorii remarcați de Gigi Becali.

Gigi Becali speră să îi vândă pe Adrian Șut și Mihai Lixandru

„Acum începem să avem (n.r.- jucători români în campionate puternice), un Drăgușin, poate mai crește ceva, poate Șut, Lixandru, vedem, ca să avem marfă de vânzare”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Liga Digisport. 

Adrian Șut are 21 de meciuri în acest sezon de Superliga, în care a marcat de două ori. Cota lui e în continuă creștere, e evaluat la două milioane de euro pe Transfermarkt, în timp ce în urmă cu un an era cotat la 1 milion de euro.

Lixandru are 17 partide în Liga 1 în această stagiune. A început ca rezervă sezonul, însă a devenit titular pe parcurs. A reușit și un gol, cu FC Botoșani, la victoria cu 1-0 a roș-albaștrilor. Mijlocașul central care poate juca și stoper e evaluat la 500.000 de euro pe Transfermarkt, în creștere față de începutul sezonului, când era cotat la 300.000.

Gigi Becali, laude pentru Adrian Șut

După victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0, Gigi Becali l-a lăudat pe Adrian Șut, despre care crede că a fost omul meciului.

Cel mai bun a fost Șut. Așa cred eu. De departe. Apoi sunt cele două «pantere» (n. r. - Dawa și Ngezana) din defensivă. Dacă fundașii îți dau siguranță... Sunt foarte buni. Au viteză și forță. Și s-au șmecherit acum, mai și pasează.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. I-a schimbat viața lui Adrian Șut: „L-am rugat pe Poenaru să-l luăm la Clinceni”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.