Baschet

LeBron James, cu gândul la plecarea de la Los Angeles Lakers » Condițiile superstarului din NBA pentru o nouă echipă

LeBron James / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  Thursday, 01 February 2024

LeBron James (39 de ani) ar putea să plece după 6 ani de la Los Angeles Lakers, fiind nemulțumit de șansele inexistente de a câștiga titlul în NBA cu actuala sa echipă din Conferința de Vest.

Dezamăgirea lui LeBron a devenit cât se poate de evidentă de ceva vreme, iar mai multe echipe așteaptă să dea lovitura cu veteranul lui Lakers. Printre ele se numără mai ales Philadelphia 76ers, din Conferința de Est, conform site-ului sports.sky.it.

LeBron James are o clauză specială în contract, care, potrivit sursei citate, îi permite să se despartă de LA Lakers la finele sezonului curent. Superstarul din NBA se gândește să profite de clauza respectivă.

Performanță, familie și bani, prioritățile lui LeBron James

Aflat în al 6-lea sezon la Lakers, LeBron va avea cu greu o șansă concretă de a cuceri titlul de campion în NBA, dacă nu vor interveni niște transferuri remarcabile la echipa sa. În ciuda vârstei lui și a faptului că este o legendă vie, LeBron continuă să râvnească al 5-lea trofeu Larry O'Brien (NBA) din cariera sa.

În prezent, Los Angeles Lakers ocupă locul 9 din 15, cu un bilanț de 24 de victorii și 25 de înfrângeri în Conferința de Vest. Nemulțumit de situația de la Lakers, LeBron poate să achite o clauză de aproximativ 51 de milioane de dolari sau să convingă o altă formație din NBA să plătească suma respectivă pentru a părăsi echipa cu care a câștigat trofeul Larry O'Brien în 2020.

Prioritatea pentru LeBron James este să câștige un al 5-lea titlu din uriașa lui carieră în NBA, iar pentru acest obiectiv este dispus să aleagă o echipă care să îi ofere un lot pe măsura țelului său.

Totodată, superstarul va avea pretenția de la o nouă echipă să îi ofere posibilitatea să joace cu fiul său cel mare, Bronny James, și să îi includă în contract un salariu pe măsura brandului său personal.

VIDEO LeBron James a suferit cel mai sever eșec din carieră

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.