Liga 1

După 4 luni în Superliga, antrenorul de la FCU Craiova a susținut conferința în română: „Nu sunt aici să frec menta”

Giovanni Costantino, antrenorul de la FCU Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo în limba română.

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 01 februarie 2024

Giovanni Costantino, antrenorul de la FCU Craiova, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo în limba română.

  • FCU Craiova - Dinamo are loc vineri, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Italianul a ajuns în Superliga la jumătatea lui octombrie, iar după 4 luni și jumătate poate să susțină o conferință de presă în limba română. Întrebat despre asta, Costantino a răspuns cu o replică românească: „Eu cred că e vorba despre respectul pentru România, pentru fani, pentru președinte. Nu sunt aici să frec menta, sunt aici să lucrez”.

VIDEO. Giovanni Costantino a prefațat duelul cu Dinamo

>

„Meciul de mâine este foarte important, jucăm cu o echipă de tradiție. Noi am jucat cu Farul și Rapid. Mâine jucăm cu o echipă pe care o putem bate. Cunosc istoria și tradiția meciurilor cu Dinamo, dar mâine nu e vorba despre asta, ci despre Dinamo și Craiova din acest moment. Știu că meciul cu Dinamo e important pentru suporteri, pentru președinte, pentru club. 

Dar pentru mine sunt importante toate, cu CSU, cu Farul, cu Rapid. Nu vorbesc despre situația de la Dinamo, nu e echipa mea. E posibil să recuperăm și să ajungem în play-off. Dacă vom câștiga toate meciurile, e posibil să ajungem în play-off. În Craiova avem mulți fani, sper ca Peluza Sud să vină să ne susțină, suportul lor e important pentru noi. 

Acum e important doar meciul cu Dinamo, nu pot vorbi despre cel cu Oțelul, cu CFR. Nu vreau să vorbesc de arbitraje, deja am 3 galbene”, a declarat Giovanni Costantino, la conferința de presă premergătoare duelului cu Dinamo din Bănie.

Mergem mâine să luptăm, să practicăm un fotbal frumos și să dăm totul pentru un rezultat bun. Homawoo este suspendat, Roșu e accidentat, Moura la fel și va lipsi o perioadă mai lungă din cauza accidentării din meciul cu Rapid. Le-am transmis jucătorilor că nu e vorba despre cine joacă titular, ci despre echipă, despre cei 25 de jucători plus portarii

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO. Zeljko Kopic, conferință de presă înaintea partidei cu FCU Craiova: „Trebuie să luptăm!” 

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.