Stiri extrasport

Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars » ProTV a difuzat imaginile cu fosta gimnastă fără sutien

+28 Foto
Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo

Articol de Florin Dincă  —  vineri, 02 februarie 2024

Ana Porgras, 30 de ani, a renunțat la inhibiții la Survivor All Stars și a făcut plajă topless în Republica Dominicană. Imaginile au fost difuzate pe post de Pro TV în ultimele două episoade ale săptămânii.

  • Survivor All Stars este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”. Emisiunea este difuzată în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30.

Ana Porgras se simte excelent la Survivor All Stars. După prima victorie a Faimoșilor la Jocul pentru Imunitate, fosta gimnastă s-a relaxat pe plajă alături de Ștefania Stănilă, unde a renunțat la sutien. Imaginile difuzate de Pro TV i-au încântat pe fani și au devenit rapid virale pe site-urile de socializare.

Ana Porgras, topless pe plajă la Survivor All Stars

+28 Foto
Ana Porgras, topless la Survivor All Stars. Foto: captură Voyo

Momentul a putut fi văzut și joi seară, imaginile fiind prezentate prima dată într-un promo pentru episodul 9, cel în care am aflat și al treilea concurent eliminat de la Survivor All Stars. Dacă în primele două săptămâni au fost trimiși acasă doi Faimoși, Andreea Tonciu și Elena Gheorghe, acum a fost rândul lui Relu Pănescu de la Războinici să părăsească Republica Dominicană.

Pe lângă medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, Ana Porgras a mai câștigat un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa.

Sportivii n-au reușit să se impună la Survivor România

Deși Survivor România este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților, iar printre participanți s-au regăsit în fiecare sezon, câștigătorii au fost doi cântăreți, Zanni și Elena Ionescu (ex-Mandinga), barmanul Alex Delea și directorul de vânzări Dan Ursa,

Printre cele mai importante nume din sport care au participat la Survivor se numără Mihai Onicaș, Ștefan Ciuculescu, Sebastian Chitoșcă (foști fotbaliști la FCSB), Asiana Peng, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Marian Drăgulescu (foști gimnaști), Cezar Juratoni (fost boxer), Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Mihai Zmărăndescu (foști luptători), Elena Chiriac (fostă campioană de taekwondo) sau Robert Niță (fost fotbalist la Rapid).

VIDEO. Blonda care a făcut ravagii pe plaja din Dominicană! Se iubește cu un celebru prezentator TV și este fana Survivor România

>

Citește mai multe știri despre Survivor All Stars:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.