Liga 1

Reacția lui Iosif Rotariu după „divorțul” dintre nepotul său și FCSB: „Trebuia să primească mai mult timp”

Reacția lui Iosif Rotariu după plecarea nepotului de la FCSB, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  Thursday, 01 February 2024

Dorin Rotariu (28 de ani) este istorie pentru FCSB. Patronul Gigi Becali a anunțat astăzi faptul că jucătorul și-a reziliat contractul cu liderul din Superligă. Mijlocașul nu s-a adaptat la FCSB și a jucat doar 7 meciuri, perioadă în care nu a reușit să înscrie sau să ofere vreun assist.

Fostul mare jucător și unchiul lui Dorin, Iosif Rotariu (61 de ani), a comentat plecarea nepotului de la FCSB. Este de părere că Dorin avea nevoie de mai mult timp pentru a demonstra ceea ce poate, venirea la FCSB a fost neinspirată, dar este convins că poate ajunge din nou în anturajul echipei naționale.

Iosif Rotariu: „La fotbal, o iei de la capăt”

Întotdeauna un susținător al nepotului, Iosif Rotariu are încredere în continuare în calitățile lui Dorin, pe care îl vede un jucător ce-și poate relansa cariera: „Dacă au reziliat pe cale amiabilă… Ce să zic? Dorin trebuie să meargă mai departe și să joace la altă echipă, că așa e fotbalul. Nu știu dacă este înțeles cu altă echipă.

Părerea mea este că trebuia să primească mai mult timp, dar asta este părerea mea. Dar ce contează părerea mea? Așa e la toate cluburile, în toată lumea. Nu știu în ce condiții s-a despărțit, acum aflu și eu.

Normal că era afectat, dar acum trebuie să treacă peste lucrul acesta și să o ia de la capăt, în altă parte. E tânăr. Are toate premisele să ajungă la echipa națională. 

Eu cred că-și va reveni, pentru ca are calități. A trecut printr-un moment mai greu, poate a fost și neinspirat. Dar cu siguranță va reveni. Toate calculele erau făcute să fie bine, dar dacă n-a fost… asta e! La fotbal, o iei de la capăt”, a declarat Iosif Rotariu, pentru playsport.ro.

Jucătorul avea un salariu de 20.000 de euro la FCSB, însă randamentul său nu a fost pe măsură. Gigi Becali a fost nemulțumit de jocul acestuia și a decis să renunțe repede la serviciile lui. Rotariu a fost dorit și de Dinamo în această iarnă, însă a refuzat oferta „câinilor”.

400.000 de euroeste cota lui Dorin Rotariu, conform Transfermarkt.

>

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.