Liga 1

Internaționalul de tineret a sosit în România pentru a semna cu Rapid: „Vin pentru a face performanță”

Articol de Sergiu Alexandru, Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  joi, 01 februarie 2024

Cătălin Vulturar (19 ani) a sosit în țară pentru a semna cu Rapid. Tot azi, GSP.ro a scris despre un nou transfer pe care Rapid îl va realiza: Jakub Hromada. 

Mijlocașul central de profil defensiv va fi cumpărat de giuleșteni de la Lecce pentru o sumă ce poate ajunge până la 700.000 de euro, în funcție de bonusuri. Iar la sosirea în București a vorbit despre transferul la Rapid și despre ce planuri are la echipa lui Cristiano Bergodi.

VIDEO Cătălin Vulturar a sosit în România pentru a semna cu Rapid

>

„Mă bucur că am această oportunitate. Vin la Rapid cu gândul de a face performanță și de a câștiga cât mai multe trofee. Eu știu că doar Rapid s-a interesat de mine. A fost greu să las Italia. Am avut multe de învățat acolo în ultimii trei ani și jumătate. M-am dezvoltat tactic, dar și personal.

Dar ăsta e următorul pas pe care l-am făcut în carieră. Vreau să îmi fac treaba aici și să avem performanțe. Eu cred că putem să ne batem de acum la titlu”, a spus Cătălin Vulturar.

Fanii Rapidului sunt cei mai frumoși din țară. 

- Cătălin Vulturar

Cătălin Vulturar a fost format la UTA Arad, pentru care a jucat în Liga 2, iar în octombrie 2020 a fost cumpărat de Lecce. El s-a pregătit în mai multe rânduri cu echipa de seniori, dar a jucat doar la juniori. A strâns 22 de partide, reușind două goluri și trei pase de gol. Vulturar e internațional român de tineret, fiind convocat la U16, U18, U19 și la U21, pentru care a bifat trei selecții.

400.000 de euroe cota lui Cătălin Vulturar

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.