Liga 1

Petrolul, aproape de transferul unui mijlocaș » Când vine să semneze

Petrolul Ploiești a bătut palma cu mijlocașul central Tommi Jyry (24 de ani). foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 01 februarie 2024

Petrolul Ploiești a bătut palma cu mijlocașul central Tommi Jyry (24 de ani).

Petroliștii erau în căutarea unui înlocuitor pentru Jefferson Nogueira, care ar urma să se despartă de prahoveni.

Potrivit surselor GSP.ro, ploieștenii au bătut palma cu finlandezul, iar acesta va ajunge sâmbătă în România pentru a semna contractul.

Tommi Jyry vine la Petrolul, după despărțirea de FC Inter Turku, pentru care a jucat 72 de meciuri, în care a reușit 10 goluri și 8 pase decisive.

Sezonul trecut, Jyry a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Inter Turku. A strâns 35 de meciuri, 5 goluri și 6 pase decisive.

Tommi Jyry are două trofee în Finlanda

Fotbalistul are în palmares două trofee: un titlu de campion al Finlandei (2019) și o Cupă a Finlandei (2021), ambele obținute cu Kuopion Palloseura.

De-a lungul carierei, Jyry a mai jucat pentru Kups, HJK Helsinki și SC KuFu-98, toate din Finlanda.

300.000 de eurovalorează Tommi Jyry, potrivit transfermarkt.com

Petrolul l-a prezentat pe Christian Irobiso

Atacantul nigerian va juca până în vară la Petrolul, apoi ar trebui să se întoarcă la formația din liga a treia din Arabia Saudită.

„Bine ai revenit, Christian Irobiso! FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Al-Ula pentru împrumutul atacantului nigerian Christian Irobiso, până la finalul actualei stagiuni!

În vârstă de 30 de ani, Irobiso revine la echipa noastră după 5 luni petrecute în Arabia Saudită, timp în care a înscris de 6 ori. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat în 38 de meciuri pentru Petrolul, marcând 10 goluri, 3 dintre ele chiar în actuala ediție de campionat”, a transmis Petrolul pe contul de Facebook al clubului.

Irobiso a plecat pentru 125.000 de euro în septembrie, când era golgheterul Petrolului, cu 3 goluri în 4 meciuri. El primea 25.000 de euro în liga a treia saudită, dar se întoarce în Liga 1 la doar jumătate de an distanță.

Match Preview Petrolul Ploiești - CFR Cluj

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.