Liga 1

Zăvăleanu, întrebat direct: „Își asumă acționarii să o ia de la capăt dacă Dinamo retrogradează?”

Dinamo este penultima în Superligă

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 01 February 2024

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a fost întrebat dacă investitorii de la firma Renovatio, acționar minoritar la clubul alb-roșu prin intermediul Red&White, ar continua să susțină financiar clubul în eventualitatea retrogradării.

Penultima în Superligă, cu doar 16 puncte acumulate în primele 23 de etape din sezonul regulat, Dinamo s-a întărit serios în acest mercato, cu scopul de a se salva de la căderea în liga secundă.

Răzvan Zăvăleanu: „Avantajul lui Dinamo este implicarea Renovatio”

Dinamo a transferat 6 jucători și mai țintește măcar un atacant, investiții despre care administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu spune că au fost posibile grație companiei Renovatio, acționar minoritar la club cu 20,84% dintre acțiunile Red&White.

„Avantajul acestei echipei este că din fericire cei de la Renovatio sunt persoane foarte dedicate și cu posibilități materiale, își doresc să facă treabă și pun la dispoziție toate resursele financiare de care este nevoie pentru a fi formată o echipă competitivă”, a afirmat Zăvăleanu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Zăvăleanu, întrebat direct: „Își asumă acționarii să o ia de la capăt dacă Dinamo retrogradează?”

Cristian Geambașu, editorialist GSP.ro, l-a întrebat pe Zăvăleanu: „Aceste persoane evocate și-ar asuma să o ia de la capăt dacă echipa ar retrograda?”.

Nu i-am auzit nicio secundă să spună că ar lăsa barca dacă retrogradează echipa. Am auzit că își doresc foarte tare să nu retrogradeze echipa.

Pe partea lor, ei fac tot ce este posibil ca să pună la dispoziție toate resursele financiare de care este nevoie. Mai departe, nici ei nu pot face mare lucru.

Sper să nu retrogradeze Dinamo, suntem într-o situație grea, dar sper ca lucrurile să fie OK, jocul din confruntarea cu Rapid ne dă speranțe.

În momentul ăsta, administrativ și financiar, lucrurile stau bine din toate punctele de vedere. Sper să se întâmple și din punct de vedere sportiv”, a răspuns administratorul judiciar al lui Dinamo.

Zeljko Kopic, conferință de presă înainte de FCU Craiova - Dinamo

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.