Campionate

Getafe - Real Madrid, în runda #20 din La Liga, „galacticii” revin pe prima poziție

Getafe și Real Madrid se întâlnesc ACUM, în runda #20 din La Liga. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Orange Sport 1, Prima Sport 2 și Digi Sport 1. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 02 februarie 2024

Real Madrid a învins-o pe Getafe, scor 2-0, în runda #20 din La Liga.

Vezi AICI programul întregii etape din La Liga

Real Madrid a deschis socrul rapid, în minutul 9, când Lucas Vasquez a trimis o centrare cu efect, iar Joselu a profitat de ieșirea neinspirată a portarului Soria și a marcat cu o lovitură de cap. 

Madrilenii puteau să își dubleze avantajul în minutul 39, prin același Joselu. Spaniolul a șutat puternic din 16 metri, dar portarul advers a respins în corner. 

Golul de 2-0 a venit în minutul 56. Vinicius i-a pasat lui Joselu, care a preluat și a înscris cu un șut frumos, la firul ierbii. 

Cu această victorie, Real Madrid a urcat pe prima poziție în La Liga, cu 57 de puncte. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti a fost a 6-a victorie la rând în competiția internă. 

De cealaltă parte, Getafe ocupă locul 10, cu 29 de puncte.

Pentru „galactici” urmează marele derby cu Atletico Madrid, programat duminică, 4 februarie, de la 22:00. Real Madrid vrea să își ia revanșa, după ce a fost învinsă în tur, scor 1-3, pe Wanda Metropolitano. 

De atunci, cele două adversare tradiționale s-au mai întâlnit de două ori. Real Madrid a învins, (5-3 după prelungiri), în semifinalele Supercupei Spaniei, iar Atletico a triumfat, scor 4-2 (după prelungiri), în optimile Cupei Spaniei.

FINAL. Getafe - Real Madrid 0-2

Click aici pentru statistici

Getafe - Real Madrid, echipele de start

Getafe (3-4-3): Soria - Djene (cpt.), Duarte, Alderete - Suarez, Milla, Maksimovic, Alvarez - Carmona, Mayoral, Greenwood
Rezerve: Benito, Fuzato, Alena, Angileri, Iglesias, Latasa, Mata, Rico, Rodriguez, Santiago
Antrenor: Jimenez Bordalas

Real Madrid (4-3-1-2): Lunin - Vazquez, Rudiger, Fernandez (cpt.), Mendy - Valverde, Thcoiameni, Modric - Bellingham - Joselu, Vinicius
Rezerve: Arrizabalaga, Fran, Camavinga, Carvajal, Ceballos, Diaz, Garcia, Guler, Kroos, Rodrygo
Antrenor: Carlo Ancelotti

Clasamentul din La Liga

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.