Liga 1

Legendarul Cămătaru a prefațat FCU Craiova - Dinamo: „Aș fi fariseu să zic asta”

Rodion Cămătaru/ foto GSP

Articol de Eduard Apostol, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 02 februarie 2024

Rodion Cămătaru (65 de ani), fostul mare atacant de la Universitatea Craiova și Dinamo, a prefațat meciul lui FCU Craiova cu bucureștenii, din Bănie.

  • FCU Craiova - Dinamo are loc azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

De la Craiova, pentru GSP, Cămătaru a vorbit despre meciul oltenilor cu Dinamo. Crede că o înfrângere ar fi dezastruoasă pentru „câini”, cărora le-ar tăia aproape orice șansă de a se mai salva de la retrogradare. 

VIDEO. Rodion Cămătaru a prefațat duelul dintre FCU Craiova și Dinamo

>

„Va fi un meci foarte important pentru Dinamo, dacă pierde se cam duc șansele de salvare sau de baraj. Va fi dificil pentru ambele formații. FC Universitatea Craiova e o echipă care vine după câteva înfrângeri, deși nu a jucat rău, mai ales cu Rapid. Să ai 3-1 și să pierzi, înseamnă că ai niște slăbiciuni. 

E un meci pe viață și pe moarte, fiecare e decisiv până la începerea play-out-ului. Dinamo a pierdut nemeritat cu Rapid, mi-a plăcut, în mare. A ratat ocazii multe, are și niște slăbiciuni în apărare. Dacă va juca și azi așa, va fi dificil pentru Craiova. Au venit jucători noi, i-a pus destul de bine în teren. 

Dinamo a lăsat o impresie bună cu Rapid. Oamenii care iubesc echipa au speranțe mari. Am jucat acolo, nu pot să mă dezic. Aș fi fariseu să mint. A reprezentat ceva în viața mea Dinamo. Am jucat la două echipe, Craiova a fost iubirea mea și rămâne în continuare, am jucat 11 ani, și Dinamo”, a declarat Rodion Cămătaru, pentru GSP.

Rodion Cămătaru: „Au fost interese să nu se facă stadionul Dinamo”

Rodion Cămătaru a vorbit și despre proiectul noului stadion Dinamo, despre care spune că s-a întârziat din cauza unor interese ascunse, legate de poziția centrală în Capitală a arenei.

„Nu am mai fost pe stadionul Dinamo de foarte mult timp. Nu am mai fost de mult la un meci de-al lui Dinamo. Sunt speranțe mari pentru noul stadion, locația e superbă. Au fost și multe interese, ca să nu se facă, fiind o poziție extraordinară”, a declarat Rodion Cămătaru, pentru GSP.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.