Liga 1

Fostul antrenor al lui Dinamo e categoric: „Aducerea lui Kopic a fost cea mai mare greșeală!” » Ce reproșează conducerii

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 03 februarie 2024

După 1-2 cu FCU Craiova, Vasile Miriuță (55 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Dinamo, fosta sa formații. Și l-a criticat pe antrenorul Zeljko Kopic.

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri în trei meciuri în 2024 (0-1 cu Petrolul, 1-2 cu Rapid și 1-2 cu FCU Craiova) și a căzut pe ultimul loc în Superligă. La finalul meciului din Bănie, Vasile Miriuță, fost antrenor la Dinamo, a criticat situația din club și nu l-a iertat pe croatul Zeljko Kopic.

Vasile Miriuță îl critică pe Zeljko Kopic

„Eu nu am înțeles această organizare a lui Dinamo. Înțeleg că vrea să joace 3-4-3, dar nu am văzut niciun 3-4-3. Am văzut greșeli în lanț. E o echipă răsfirată. 

Când joci la retrogradare, trebuie în primul rând să nu iei gol. Din păcate, Dinamo nici nu e organizată și nici nu are jucători de calitate ca să câștige meciuri.Din start, formula nu a fost cea mai bună. Să-l aduc pe Abdallah în bandă... Nu e jucător de bandă.

În primul rând, cu tot respectul pentru el, aducerea lui Kopic pentru rămânea în prima divizie a fost cea mai mare greșeală. Trebuia adus un antrenor român, care știe campionatul. Asta a fost prima greșeală. Asta e părerea mea. Nu am nimic cu el. Trebuia un român care știe ce înseamnă să te lupți la retrogradare. 

Am văzut că s-au adus niște jucători... Nu știu, croați... A venit unul de FC Bălți. Eu vreau să mă salvez cu jucători de la Bălți? Nu ai cum! Băi frate, cine conduce acolo? Cine face transferurile? Nu au făcut transferuri bune. 

Ca să te salvezi trebuie să aduci 3-4 jucători bombă. Ai nevoie de un atacant top. Am înțeles că i-au refuzat unii. Dar asta nu e o scuză. Trebuia să caute din octombrie, când au văzut că nu merge. Trebuia să se organizeze din timp”, a declarat Vasile Miriuță la PrimaSport.

În primul rând, sunt dezamăgit de prestația din prima repriză. Credeam că am făcut un pas în față, dar azi ne-am dat doi înapoi. N-am fost agresivi, cum am stabilit. N-am luptat pentru mingea a doua, am stat departe de adversari. Am primit un gol, ne-am creat și noi câteva ocazii. În repriza secundă, Lucas a avut ceva probleme. Am schimbat totul, am încercat să dominăm partida. Nu am avut nici noroc în câteva faze, Gregorio a lovit bara. Dar n-a fost un meci reușit. Am încercat, însă e un moment dificil pentru noi.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din FCU Craiova - Dinamo

+24 Foto
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

VIDEO Ce a spus Zeljko Kopic după FCU Craiova - Dinamo 2-1

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.