Liga 1

Mihai Stoica, ultimele informații despre plecarea lui Andrea Compagno: „Asta e situația”

Andrea Compagno (27 de ani) are o ofertă concretă de la Aktobe, din Kazahstan. Propunerea ar fi pe placul celor de la FCSB. / FOTO: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 03 February 2024

Președintele Consiliului de Administrație la FCSB, Mihai Stoica dezvăluie că un impresar i-ar fi spus lui Andrea Compagno că „transferul e ca și făcut”. Numai că atacantul nu și-a negociat contractul.

Gigi Becali vrea să scape cu orice preț de Andrea Compagno, de la FCSB, însă șansele italianului de a pleca scad cu fiecare zi care trece. A avut trei oferte, toate acceptate de patron, însă niciuna nu s-a materializat. 

Ultima care i-a întors spatele a fost Konyaspor, echipă la care evoluează și internaționalul român Alex Cicâldău. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, a admis că situația atacantului italian este complicată.

Ce i-a spus un agent lui Andrea Compagno

„S-a închis perioada de mercato în anumite zone. În zona Golfului nu, doar în Arabia Saudită. Am vorbit cu el acum două ore. I-a spus un agent - dar oferta nu era din Grecia - agentul nu era din Grecia - că e aproape făcută (n.r. - mutarea), dar deocamdată Andrea nu şi-a negociat contractul.

Da, ar fi ca şi rezolvat transferul, dar depinde de el. Este şi în situaţia asta: în următoarele două luni trebuie să devină tată, pentru prima oară." a declarat MM la Orangesport.

Mihai Stoica: „M-aș bucura să rămână, dar nu sunt banii mei”

Mihai Stoica n-ar avea nicio problemă ca Andrea Compagno să rămână la liderul Superligii. „Ideea este că el, în momentul în care decide să rămână, e binevenit la antrenamente şi ne oferă o alternativă, pe care în momentul ăsta nu o avem.

Există un David Miculescu, care e un jucător cu gabarit, dar nu e de profilul lui Andrea. Eu m-aş bucura sa rămână, dar nu sunt banii mei. Din multe puncte de vedere." a mai spus oficialul FCSB.

Gigi Becali: „Nu mă mai interesează de Andrea Compagno”

Becali, în schimb, e hotărât. „Nu are rost să mai vorbim despre Compagno. El valorează mult, dar renunț eu la el. I-am dat hârtie să plece în Grecia, pentru 450.000 de euro. Îmi zic că e o echipă mare.

Nu mă mai interesează de el. Oricum, e cel mai cuminte om. Nu am avut jucător așa cuminte ca el! Și cum se antrenează, și tot...”, a declarat patronul FCSB în emisiunea „Liga DigiSport”.

În acest sezon, Compagno are doar 4 goluri în 23 de meciuri, în toate competițiile. În total, are 20 de reușite în 55 de prezențe.

VIDEO Gigi Becali, despre situația lui Compagno: "Are trei oferte. Să plece unde-o vrea"

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.