Campionate

„M-ai păcălit aici, recunosc!” » Postecoglou s-a amuzat la conferință: „Sunt dezamăgit că am ratat transferul, clubul nu a vrut să-l aducă”

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 03 februarie 2024

Ange Postecoglou (58 de ani), antrenorul lui Tottenham, s-a amuzat la conferința de presă dinainte de Everton - Spurs  glumind că este „dezamăgit că am ratat transferul lui Hamilton, a ajuns în cele din urmă la Ferrari”.

  • Everton - Tottenham, de la 14:30

Pe 1 februarie, ultima zi de mercato în cele mai importante campionate de fotbal ale lumii, cea mai tare mutare anunțată a venit din... Formula 1. 

Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial, a bătut palma cu Scuderia Ferrari, cea mai titrată echipă din istoria competiției, și va conduce pentru italieni începând din 2025.

Ange Postecoglou s-a amuzat înainte de Everton - Tottenham: „Sunt dezamăgit că l-am ratat pe Hamilton, a ajuns la Ferrari”

La conferința de presă premergătoare duelului dintre Everton și Tottenham, antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, a făcut o glumă pe acest subiect. Cu o mină serioasă, australianul le-a spus reporterilor:

„Dezamăgit am fost doar joi, am avut o oportunitate foarte bună, dar clubul nu a simțit că ar fi o mutare bună pentru noi, așa că sunt dezamăgit, dar până la urmă a ajuns la Ferrari și trebuie să acceptăm asta”.

Imediat după, Postecoglou a început să râdă: „Uitați-vă la voi! Erați pregătiți să scrieți ce zic. A fost bună”.

„M-ai păcălit aici”, admite un reporter.

>

Lewis Hamilton va conduce pentru Ferrari

Anunțul-șoc din Formula 1 a venit joi. „Mercedes F1 Team și Lewis Hamilton se vor despărți la finalul sezonului 2024. Lewis a activat o clauză de reziliere prevăzută în contractul pe care l-am anunțat anul trecut”, a transmis echipa alături de care Hamilton a cucerit 6 titluri mondiale.

Lewis Hamilton și-a explicat decizia:

„Am petrecut 11 ani uimitori la această echipă și sunt atât de mândru de ce am realizat împreună. Mercedes a făcut parte din viața mea de când aveam 13 ani. Aici am crescut, așa că să plec a fost una dintre cele mai dificile decizii pe care le-am luat vreodată. Dar simt că este momentul potrivit să fac acest pas și sunt entuziasmat de o nouă provocare.

Voi fi mereu recunoscător pentru sprijinul incredibil din partea familiei Mercedes, în special lui Toto pentru prietenia lui și felul în care a condus echipa și vreau să terminăm cu bine colaborarea.

Sunt 100% angajat să livrez cea mai bună performanță posibilă în acest sezon și să transform acest ultim an cu «Săgețile Argintii» unul de neuitat”.

Tot din Premier League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.