Liga 1

Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters

Ianis Stoica // FOTO: Imago

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 03 februarie 2024

Ianis Stoica (21 de ani) a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Iar acum a postat un mesaj, după despărțirea de FCSB, pe care ulterior l-a șters.

Atacantul a jucat în prima parte a anului la U Cluj, dar nu s-a mai prezentat la antrenamente. Acum, s-a despărțit de FCSB și merge la Hermannstadt. 

Ianis Stoica, mesaj după despărțirea de FCSB: „E vorba de curaj”. Ulterior a șters postarea

Fotbalistul care în prima parte a sezonului a reușit 9 goluri și 4 pase decisive în cele 23 de meciuri a postat un mesaj enigmatic la InstaStory, cu trimitere directă la plecarea sa.

„Să știi când să pleci se numește înțelepciune. Să fii în stare să pleci la momentul potrivit se numește curaj. Să pleci cu capul sus se numește demnitate”, a fost citatul ales de Ianis Stoica.

Ulterior, fotbalistul și-a șters postarea, înainte să treacă cele 24 de ore și să expire.

Dani Coman anunță: „Hermannstadt l-a dorit tot timpul pe Ianis Stoica”

Dani Coman, președintele de la Hermannstadt, a vorbit despre venirea atacantului Ianis Stoica (21 de ani) la echipa lui Marius Măldărășanu,

„E un jucător pe care ni-l dorim și ni l-am dorit tot timpul. E un jucător care ne-a interesat tot timpul. Chiar și înainte să meargă la Universitatea Cluj am purtat discuții cu cei din conducerea FCSB-ului. 

A mers la Universitatea Cluj, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Ne ajută foarte mult și la regula U21, iar eu îl consider pe Ianis în momentul de față un jucător matur, cu personalitate, care a înscris foarte multe goluri. Are și assist-uri, e un jucător important. Maturitatea pe care a arătat-o Ianis în ultima perioadă ne face să credem că ne-ar ajuta foarte mult”, a spus Dani Coman.

VIDEO Ștefan Bărboianu crede că FCSB nu mai poate scăpa titlul: „Își domină toți adversarii!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.