Liga 1

Gafă uriașă în Rapid - Oțelul » Cadoul primit de Rrahmani în Giulești

+44 Foto
Rapid - Oțelul. Albion Rrahmani, atacantul giuleștenilor, a deschis scorul în minutul 5, după o gafă mare a echipei lui Dorinel Munteanu/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 03 februarie 2024

Rapid - Oțelul. Albion Rrahmani, atacantul giuleștenilor, a deschis scorul în minutul 5, după o gafă mare a echipei lui Dorinel Munteanu.

Joao Pedro Lameira, mijlocașul defensiv al Oțelului, i-a pasat mingea lui Rrahmani, la aproximativ 30 de metri de poarta lui Stoian. Kosovarul a înaintat, la driblat pe Lovric și l-a învins pe portarul gălățenilor.

Rrahmani a deschis scorul în Rapid - Oțelul

Albion Rrahmani a reușit al 8-lea gol în acest sezon de Superliga, în 9 meciuri jucate. Atacantul revenit pe teren după o accidentare la gleznă a punctat și cu FCU Craiova, scor 4-3, în primul meci al anului pentru giuleșteni. Kosovarul e golgeterul Rapidului în acest sezon.

Albion a jucat într-un sistem nou pentru el la Rapid, 4-4-2. L-a avut partener în atac pe Burmaz, care și-a câștigat locul în echipa de start după ce a marcat golurile victoriilor cu FCU, scor 4-3, și Dinamo, 2-1.

Lameira, mijlocașul Oțelului, e la al treilea meci la echipa lui Dorinel Munteanu. El a venit în perioada de transferuri din iarnă și jucat în primele două meciuri ale anului.

A intrat pe parcurs cu Voluntari, 1-1, și a jucat din primul minut cu Petrolul, scor 0-0.

VIDEO. Bucuria suporterilor giuleșteni la golul lui Rrahmani

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.