Liga 1

„E dezamăgire mare!” » Jucătorii Petrolului, dărâmați în vestiar după eșecul cu CFR Cluj: „E greu să vii la stadion”

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Dinu  —  duminică, 04 februarie 2024

Au fost momente de supărare și mulți nervi după Petrolul - CFR Cluj. Ploieștenii au pierdut pe teren propriu, scor 1-2, după ce-au condus 1-0 și-au intrat la pauză în avantaj. Keita și C. Deac au marcat golurile clujenilor și-au luat cele trei puncte.

Valentin Țicu, căpitanul „lupilor” a recunoscut la finalul jocului că „e dezamăgire mare, mai ales că am avut 1-0 în prima repriză”.

 „La 1-1 am avut trei, patru șanse mari... N-avem ce face, trebuie să ne mobilizăm că duminica viitoare vom avea un alt meci”, a spus Țicu.

Liderul vestiarului a vorbit și despre finalul controversat. „Mi-aș fi dorit să fie fault! Și golul să fie anulat. E decizia arbitrului, are ajutorul VAR-ului.. Nu pot eu să contest. Fiecare încearcă să-și facă treaba cât mai bine, nu greșește intenționat. A fost alegerea lui și doar a lui”, a comentat Țicu, decizia din final luată de „centralul” Radu Petrescu.

>

Regretăm ratările... După fiecare săptămână e greu să vii la stadion și ai regretul că n-ai putut să faci mai mult și-am pierdut. Ne pare rău că n-am putut să câștigăm
Valentin Țicu, fundaș Petrolul

În clasament CFR Cluj are 42 de puncte şi ocupă locul secund în campionat, în timp ce Petrolul este pe locul 9, cu 31 de puncte. Etapa viitoare, Petrolul va juca cu Hermannstadt, în deplasare.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.