Liga 1

Dorinel Munteanu, derapaj rasist la adresa suporterilor rapidiști: „Câțiva au fost mai «bronzați»”

+44 Foto
Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați, foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 03 februarie 2024

Rapid a învins-o pe Oțelul Galați, scor 2-1, în etapa #24 din Superliga, iar Dorinel Munteanu (55 de ani) a avut o ieșire în decor la finalul meciului.

Tehnicianul gălățenilor a avut un derapaj rasist la adresa fanilor Rapidului, care l-au înjurat pe parcursul partidei.

Dorinel Munteanu: „Îi știu de mult pe fanii Rapidului, unii sunt mai «bronzați»”

„Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere. Am văzut două reprize total diferite, una în care Rapid a profitat de câteva greșeli ale noastre și a reușit să înscrie. Primul gol a venit după o eroare în apărarea noastră, al doilea după o execuție fantastică.

Repriza a doua ne-a aparținut în totalitate, dar n-am reușit să profităm de ocaziile pe care le-am avut. Îi știu de mult timp pe fanii Rapidului, sunt extraordinari, le sunt simpatic, poate câțiva au fost mai «bronzați» puțin”, a declarat Dorinel Munteanu la Orange Sport.

+44 Foto
Rapid - Oțelul, foto Raed Krishan (GSP)

Ironia lui Dorinel Munteanu: „Cel mai bun arbitraj pe care l-am avut de când sunt antrenor, jucător”

Dorinel Munteanu și-a îndreptat atenția și către arbitraj, nemulțumit de manieră: „Cel mai bun arbitraj pe care l-am avut de când sunt antrenor, jucător, nu sunt ironic, sunt chiar sincer, așa arbitri n-am văzut! 

Puteau să le dea vreo 10 cartonașe galbene, dar așa de joviali au fost cu noi, adversarii au tras de timp la greu, dar foarte bun arbitrajul, extraordinar”. 

Gândul nostru de prinde play-off-ul s-a dus, portarul nu a avut ce să facă la golurile înscrise de Rapid, supărător este că am avut multe situații care puteau deveni periculoase în repriza a doua. Unii jucători m-au dezamăgit total, am avut încredere în ei, vedem ce mai putem scoate din ultimele 6 meciuri. Așa nu putem atinge obiectivul îndrăzneț pe care mi l-am propus la începutul campionatului, anume play-off-ul
Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

VIDEO. Atmosferă incendiară în Giulești

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.