Stranieri

Ce scrie presa din Spania despre prestația lui Ianis Hagi în Alaves – Barcelona: „Încă se așteaptă cea mai bună versiune a lui”

Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 04 February 2024

Presa din Spania a analizat prestația lui Ianis Hagi din meciul Deportivo Alaves - Barcelona 1-3.

Mijlocașul de 25 ani a intrat în minutul 77, la 1-3, după ce în ultimele 4 etape antrenorul Luis Garcia nu l-a băgat deloc. Iar în minutele bifate în partida contra catalanilor, Ianis nu a reușit să-și ajute echipa să reducă din diferență, deși avea un om în plus.

Ce scrie presa din Spania despre prestația lui Ianis Hagi în Alaves – Barcelona: „Încă se așteaptă să arate cea mai bună versiune a lui”

Ianis a primit nota 5 din partea de Noticias de Alava, care scrie: „A intrat în locul lui Tenaglia și a jucat în banda dreaptă. Nu s-a văzut foarte mult. Încă se așteaptă să arate cea mai bună versiune a lui”.

Mundo Deportivo a caracterizat prestația lui Ianis drept „incompletă”, notând că: „Intrarea lui trebuia să ofere precizie pe jocul ofensiv. Dar nu s-a întâmplat asta”.

Iar jurnaliștii de la El Correo i-au dat nota 6, considerând că „A arătat lucruri pozitive în joc”.

Sunt mândru de cum a jucat echipa. Puteam obține un rezultat bun în acest meci. Am început bun, am suferit din cauza golului, dar am reacționat bine. A fost un meci mult mai echilibrat decât o arată scorul. 

- Luis Garcia Plaza, antrenor Alaves

Mereu e un lucru pozitiv să câștigi. Și Alaves a avut ocazii, dar noi am fost foarte eficienți, ceea ce ne-a lipsit de multe ori în acest sezon. Cred că e o victorie foarte importantă. Am arătat un joc matur, chiar dacă am făcut și greșeli în defensivă. Dar sunt foarte fericit că am reacționat bine. A fost un meci solicitant și era nevoie să fim concentrați timp de 90 de minute.

 - Xavi, antrenor Barcelona

VIDEO Rezumatul meciului Alaves - Barcelona

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.