Stranieri

Verdictul specialistului în cele două faze în care fost implicat Radu Drăgușin: „Acolo intră urât”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 04 February 2024

Ion Crăciunescu, fostul șef al CCA, a analizat cele două faze controversate în care Radu Drăgușin (22 de ani) a fost implicat în Everton – Tottenham 2-2.

Fundașul centrat a jucat 10 minute în duelul de pe „Goodison Park” și a fost implicat în două faze controversate, gazdele cerând de două ori fault la intervențiile lui Radu.

Verdictul lui Ion Crăciunescu la fazele în care a fost implicat Radu Drăgușin în Everton – Tottenham

În minutul 90, Beto a căzut de lângă Radu în timp ce urmărea o centrare. Gazdele au cerut penalty, arbitrii nici n-au vrut să audă și au lăsat jocul să continue. Iar Ion Crăciunescu spune că nu se impunea penalty.

„Nu ar fi trebuit penalty. Mie mi se pare că îl trage de tricou puțin, dar este un contact involuntar", a declarat fostul arbitru, potrivit digisport.ro.

În minutul 90+3, Radu l-a doborât din nou pe Beto, de această dată în marginea careului mare. A fost o intrevenție cu umărul, nesancționată de arbitru. Însă Crăciunescu crede că se impunea fault.

„Da, intră urât. Mi se pare că se duce direct în el și îl împinge cu mâna. Îl dă la o parte din direcția de alergare către minge. Nu e umăr la umăr", a spus fostul șef al CCA.

Notele pe care le-a primit Radu Drăgușin pentru evoluția din meciul Everton - Tottenham

Jurnaliștii englezi l-au notat pe Drăgușin pentru cele 11 minute jucate în partida dintre Everton și Tottenham, chiar dacă fotbalistul nu a avut multe minute la dispoziție.

BBC l-a notat pe Radu cu 4,88. A fost a doua cea mai mică nota din echipa lui Spurs, după Bryan Gil (22 de ani), jucător care a intrat cu 3 minute înainte de fotbalistul român. Cea mai mare notă a primit-o Richarlison (26 de ani), cel care a reușit să puncteze de două ori pentru Tottenham.

Jurnaliștii Eurosport UK au fost ceva mai indulgenți cu Drăgușin și i-au oferit nota 6, precum mulți dintre colegii săi. James Maddison (27 de ani) a fost cel mai bine notat jucător, cu 8.

VIDEO 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.